REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
5
Kylie Jenner (nuotr. SCANPIX)

Pastarasis likotarpis milijardierei Kylie Jenner tikrai ne pats lengviausias. Neseniai paskelbta, kad merginos milijardierės titulas iš tiesų jau kurį laiką neatitinka tiesos, o dabar ji neteko ir dar vieno savo titulo.

5

Pastarasis likotarpis milijardierei Kylie Jenner tikrai ne pats lengviausias. Neseniai paskelbta, kad merginos milijardierės titulas iš tiesų jau kurį laiką neatitinka tiesos, o dabar ji neteko ir dar vieno savo titulo.

REKLAMA

Negana to, ją nurungė kitas žinomas vyras.

Visai neseniai užsienio žiniasklaidoje paskelbta, kad Kylie nebėra daugiausiai uždirbanti „Instagram“ žvaigždė. 22 metų žvaigždę čia aplenkti sugebėjo garsus, perpus vyresnis Holivudo aktorius, Dwayne’as Johnsonas, geriau žinomas „The Rock“ pravarde.

Žinomas vyras ne tik turi 5 mln. daugiau sekėjų (K. Jenner – 183 mln., D. Johnsonas – 188 mln.), bet ir užėmė pirmąją vietą daugiausiai „Instagram“ uždirbančių garsenybių sąraše. Pasirodo, kad jo uždarbis per praėjusius metus šoktelėjo net 15 proc. Šiuo metu už kiekvieną savo įrašą aktorius gali uždirbti beveik 1 mln. dolerių (890 tūkst. eurų).

O štai garsiosios Jenner uždarbis smuko net 22 proc. Tai – pirmasis kartas per 4 metus, kai pirmoji vieta šiame sąraše atiteko ne garsiajam Kardashian-Jenner klanui.

REKLAMA
REKLAMA

Naujienų portalas tv3.lt primena, kad visai neseniai „Forbes“ išsiaiškino, kad milijardierės turtas dabar kur kas mažesnis, o ir jos įmonė nėra tokia didelė, kaip tikino ji bei jos vadybininkė ir mama Kris Jenner. Savaime suprantama, visas klanas – o ypatingai Kylie su mama – dėl to šiuo metu eina iš proto.

REKLAMA

„Kris ir Kylie be galo jaudinasi ir bijo, kad tai sužeis jų prekės ženklą, o dar baisiau, jos gali pakliūti į bėdą su valdžia“, – teigė artimi šeimos šaltiniai.

Tiesa, pati K. Jenner nusprendė parodyti, kad iš tiesų ji nebijo nieko. „Dėl ko aš atsikėliau? Maniau, kad „Forbes“ – garbingas puslapis… Viskas, ką manau, tai netikslūs teiginiai ir neįrodytos prielaidos. Aš niekuomet neprašiau jokio titulo ir nesistengiau jo siekdama meluoti. Taškas“, – „Twitter“ socialiniame tinkle rašė Jenner.

Vėliau ji dar pridėjo, kad neketina nuo to rūpintis, nes jei sekasi puikiai, o už pinigų skaičiavimą dabar yra kur kas svarbesnių dalykų. 

REKLAMA
REKLAMA

Vis dėlto kaip teigia „The Sun“, Kylie labiausiai siunta ant savo motinos Kris, todėl netgi nekelia, kai ši jai skambina. „Kris, kuri gauna 10 procentų nuo Kylie verslo, yra panikos būsenoje. Kylie neatsiliepia savo mamai Kris, o pasitikėjimas ja išvis dingo. Kris baiminasi, kad Kylie išvis jos atsisakys, taigi įtampa tikrai didelė“, – pridėjo šaltinis.

Tiesa, kitoms savo seserims Kylie jau seniai atrodo pernelyg daug išlaidaujanti. 

Pasirodo, kad per metus gražuolė lengva ranka išleido net 112 mln. eurų. Teigiama, kad tris mėnesius iki karantino, 22 metų grožio srityje besisukanti turtuolė išleido net 78 mln. eurų privatiems skrydžiams. O štai balandžio mėnesį Kylie nusipirko 32 mln. eurų kainavusį namą Holivude.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Negana to, net 13 mln. eurų ji išleido žemės plotui, esančiam netoli jos namo, o taip pat pasisamdė Tomo Brady architektą Richardą Landry, kad šis čia pastatytų jai naują namą.

Dar beveik 3 mln. eurų ji išleido kitam žemės plotui Palm Sprigse – čia namui pastatyti pasisamdė kitą žinomą architektą.

Negana to, Kylie nuolat savo šeimą apipilą prabangiomis dovanomis, o neseniai savo mamai padovanojo ir taip brangią „Birkin“ rankinę, kuri buvo puošta deimantais. 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų