REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
6
Irina Shayk ir Bradley Cooper (nuotr. SCANPIX)

Iš Rusijos kilusi manekenė Irina Shayk laikoma viena seksualiausių pasaulio moterų, vis dėlto nuo skaudaus išsiskyrimo neapsaugotos net ir tokios gražuolės kaip ji. Neseniai paaiškėjo, kaip moteris jautėsi iš tiesų, kai jos ir aktoriaus Bradley Cooperio santykiams atėjo galas.

6

Iš Rusijos kilusi manekenė Irina Shayk laikoma viena seksualiausių pasaulio moterų, vis dėlto nuo skaudaus išsiskyrimo neapsaugotos net ir tokios gražuolės kaip ji. Neseniai paaiškėjo, kaip moteris jautėsi iš tiesų, kai jos ir aktoriaus Bradley Cooperio santykiams atėjo galas.

REKLAMA

Primename, kad pora susitikinėjo nuo 2015-ųjų iki praėjusių metų, taip pat jiedu susilaukė dukrelės, vardu Lea De Seine.

Daugelis porą būtų pavadinęs idealia. Jis – A lygio Holivudo žvaigždė, o ji – visame pasaulyje žinoma manekenė.

Ir nors viskas prasidėjo gražiai – o didžiajame „Met Gala“ pokylyje, į kurį atvyko kartu, jie dėjo visas pastangas, kad tik būtų nepamatyti, jų santykiai netrukus tapo vieni labiausiai sekamų. 

2015 metų gegužę, buvusi Cristiano Ronaldo mergina Irina Londone buvo pastebėta besibučiuojanti su B. Cooperiu. Nuo tada pora nustojo slapstytis ir pripažino, kad jiedu iš tiesų susitikinėja.

REKLAMA
REKLAMA

Žinoma, paparacams pavyko užfiksuoti ir ne tokių romantiškų poros akimirkų. Pavyzdžiui, 2016-aisiais, po Wimbledono turnyro, fotografams pavyko įamžinti Bradley ir Iriną, kuri šluostėsi savo ašaras. Iš nuotraukų buvo panašu, kad jiedu buvo ką tik labai stipriai apsipykę. 

REKLAMA

Nepaisant to, jau netrukus jiedu paskelbė apie tai, kad laukia šeimos pagausėjimo. O 2017 metais, kai jiems gimė dukrelė, B. Cooperis ir I. Shayk atrodė kaip niekuomet laimingi. Paprastai apie asmeninį gyvenimą nekalbantis aktorius tuomet net davė interviu apie tai, koks jis laimingas dukrele.

Vis dėlto dar prieš porai pasukant skirtingais keliais, apie tai, kad jų santykaii nėra patys geriausi, kalbos sklido jau ir anksčiau. Ypatingai jie paaštrėjo tada, kada B. Cooperis ir Lady Gaga suvaidino filme „A Star Is Born“. Daugelis netikėjo, kad jiedu tik vaidino – žmonės ir aplinkiniai buvo įsitikinę, kad tarp jų užsimezgė romanas.

REKLAMA
REKLAMA

Vis dėlto lygiai taip pat ne vienas šaltinis patvirtino ir tai, kad tarp Gagos ir Cooperio niekuomet nieko nebuvo. „Nėra jokių šansų, kad Gaga ir Bradley taps pora. Ne dabar – šiuo metu jie yra labai geri draugai, nemažai bendrauja“, – sakė šaltinis.

Vis dėlto po „Oskarų“ apdovanojimų, kurių metu B. Cooperis ir Lady Gaga atliko itin jausmingą dainą iš filmo „A Star Is Born“, Irinos ir aktoriaus santykiams atėjo galas. Netrukus I. Shayk nutraukė santykius ir išsikėlė iš bendrų jų namų, mat viso filmo filmavimo metu ji jautėsi prastai.

„Per tą ilgą laiką, kol buvo filmuojamas „A Star Is Born“, Bradley emociškai buvo nepasiekiamas. Jie stengėsi išsaugoti santykius, deja, jie jau buvę pasikeitę“, – pridėjo šaltinis.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Tiesa, jie visuomet stengėsi išlaikyti kuo įmanoma geresnius santykius vien jau dėl dukrelės, o visai neseniai Irina pasakė, kad yra be galo laiminga, kad draugavo su Cooperiu.

„Manau, kad visuose geruose santykiuose atsiskleidi geriausia ir blogiausia prasme – paprasčiausiai žmonės tokie yra. Du šaunūs žmonės nebūtinai turi būti gera pora“, – pridėjo ji.

Vis dėlto supermodelis neslėpė ir to, kad būti vieniša mama yra tikras iššūkis, su kuriuo nuolat reikia dorotis. „Sunku rasti balansą tarp vienišos ir dirbančios mamos bei šeimos išlaikytojos. Patikėkite manimi, tikrai yra dienų, kai atsikeliu ir galvoju: „Dieve, nežinau, ką daryti – jaučiuosi žlunganti“, – sakė gražuolė.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų