REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
43
Viktorija Siegel, Danielius Bunkus (Irmantas Gelūnas/Fotobankas)

Šią savaitę žiniasklaidoje pasirodė žinia, jog verslininkas Danielius Bunkus ir jo sužadėtinė bei dukrelės mama Viktorija Siegel nusprendė pasukti skirtingais keliais. Nuo to laiko verslininkas ne kartą buvo apsilankęs specialiame forume „Discord“, kur atviravo, kad tai – skaudžiausias jo išgyvenimas, mat patyrė dvigubą išdavystę.

43

Šią savaitę žiniasklaidoje pasirodė žinia, jog verslininkas Danielius Bunkus ir jo sužadėtinė bei dukrelės mama Viktorija Siegel nusprendė pasukti skirtingais keliais. Nuo to laiko verslininkas ne kartą buvo apsilankęs specialiame forume „Discord“, kur atviravo, kad tai – skaudžiausias jo išgyvenimas, mat patyrė dvigubą išdavystę.

REKLAMA

Šiandien apie tai nusprendė prabilti ir Viktorija Siegel.

Nors pora situacijos nekomentuoja, tačiau socialiniuose tinkluose pasirodo mįslingos žinutės. Trečiadienio rytą „Discord“ serveryje pasirodė žinutė nuo autoriaus prisistatančio „Bunkumi“, joje kalbama apie tai, kad V.Siegel neva išdavė verslininką ir pradėjo santykius su jo draugu.

Santykių drama iki šiol nesibaigia, D.Bunkumi prisistatančio asmens žinutės vėl atsirado populiariame serveryje ir atskleidė daugiau detalių.

REKLAMA
REKLAMA

„Nemeluosiu. Man tai yra skaudžiausias gyvenimo etapas per 43 metus. Beprotiškai skaudus, kurio nelinkėčiau niekam. Dvigubą dviejų pačių artimiausių žmonių išdavystę yra tikrai sunku pakelt. Aš perlipau per save nežmoniškom pastangom, nes supratau, kad didesnės vertybės kaip Viktorija ir Nicole gyvenime neturėsiu ir negaliu jų prarasti.

REKLAMA

Atleidau ir daviau antrą šansą žmogui, kurį be proto myliu. Bet ir šį šansą ji paniekino ir tęsė santykius toliau su žmogumi, kuris ilgą laiką man buvo artimesnis už brolį.

Kai vėl tą sužinojau, vistiek maldavau jos neišeiti, negriauti visko, ką sukūrėm per 4 metus, ir negriauti Nicoles ir mano gyvenimų. Ji išėjo. Ir man tai yra skaudžiausia gyvenimo patirtis, su kuria dar vis negaliu susitaikyti, nes be proto jas myliu. Nekaltinu Viktorijos ir nejaučiu jai jokios neapykantos.

Vis dar ją myliu, bet ji pasirinko kitą kelią. Yra žiauriai skaudu ir gaila, kad visas tavo gyvenimas, viltys ir pastangos dužo. Tai tiek“, – rašoma forumo serveryje patalpintoje žinutėje.

REKLAMA
REKLAMA

Netrukus Viktorija pripažino, kad ji iš tiesų įsimylėjo kitą žmogų, o nuo to laiko socialinėje erdvėje moteris sulaukė daugybės palaikymo. 

Galiausiai ji nusprendė pasisakyti ir pati, nors anksčiau nuo visų įmanomų komentarų susilaikė. „Instagram“ istorijose moteris pasidalijo žodžiais, skirtais tiems, kuriems vis dar reikia padrąsinimo žengti rimtą žingsnį ir padėti tašką santykiuose.

„Žodžiu, reziumė toks – iš patirties galiu pasakyti, kad nereikia... Na, kaip čia jums gražiai pasakyti. Nereikia gailėti praleisto laiko, nereikia gailėti žmogaus, nereikia gailėtis tos vizijos. Kaip suprantu, tikrai visiems skaudu, visiems nemalonu, bet jeigu gyveni vien tik iš gailesčio, tu laimingas tikrai nebūsi. Vis tiek, anksčiau ar vėliau, viskas subyrės, reikia gyventi čia, būti laimingiems čia ir dabar. 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Tiesiog. Galbūt kažką aš tokiu poelgiu padrąsinau judėti į priekį, padrąsinau žengti tą žingsnį, jei buvot nelaimingi, jeigu buvot su žmogumi iš gailesčio, ar tiesiog, dėl to, kad reikia, dėl to, ką žmonės pasakys.

Tai gyvenkime dėl savęs – ne dėl kitų, būkime laimingi mes, viduje. Mes privalome būti laimingi šeimoje, santykiuose, nes kai laiminga mama ir tėtis – nesvarbu, kartu ar atskirai – tada ir vaikai laimingi. Kai esat laimingi ir reikalai visai kitaip klostosi. 

Esu už laisvę gyventi, laisvę daryti tai, ką norisi, nes niekad negali žinoti, kada tas gyvenimas pasibaigs, kad ir kaip benuskambėtų“, – sakė Viktorija.

REKLAMA

Anksčiau Danieliaus vardu rašantis asmuo prakalbo apie skyrybų priežastį: „Parašysiu vienintelį kartą, tik dėl to, kad čia yra daug pažįstamų ir šiaip net ir normalių žmonių, kad nerašinėtumėte nesąmonių. Aš šią moterį be proto mylėjau ir dabar dar myliu.

Sugebėjau atleisti jos klaidas ir patikėti priesaika, kad ir toliau aš būsiu jos vienintelis mylimas vyras. Priesaikos dužo, kaip stiklo karoliai, ir ji pasirinko sugriauti visa tai, ką mes sukūrėm ir turėti santykius su kitu žmogumi vėl.

Mano artimiausiu draugu, kuris man nuolatos prisiekinėjo draugystę, atsidavimą ir ištikimybę... Tokia yra tiesa. Man tai yra skaudžiausias gyvenimo periodas ir didžiausia dviguba išdavystė net ir po mano atleidimo.

REKLAMA

Anksčiau ar vėliau vis tiek būtumėte tą sužinoję, tai parašiau aiškiai ir suprantamai, kad nebepiltumėt šūdo, kurie tai ketinat daryti. Linkiu jai tik gero, ji yra mūsų vaiko mama ir viskas tuo pasakyta. Tai galit toliau nebevargt spėliodami“, – rašė „Bunkumi“ prisistatęs asmuo.

metu. Susitikę VIP zonoje jie iš karto krito vienas kitam į akį. Po metų, Valentino dienos išvakarėse pora susižadėjo. 2018-ųjų vasarį pora susilaukė dukros, kuriai išrinko Nicolės vardą.

Tai pirmoji atžala Viktorijai, Danieliui – antroji. Verslininkas turi sūnų, kurio 2011 metų rugpjūtį susilaukė su tuometine žmona, atlikėja Natalija Bunke.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų