REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
10
Skaistė Steikūnaitė (nuotr. asm. archyvo)

Daugelis gražuolę dainininkę Skaistę Steikūnaitę prisimena kaip grupės „OMG“ narę, vis dėlto šiandien moteris gyvena visai kitokį gyvenimą ir save atiduoda motinystei bei naujai sričiai.

10

Daugelis gražuolę dainininkę Skaistę Steikūnaitę prisimena kaip grupės „OMG“ narę, vis dėlto šiandien moteris gyvena visai kitokį gyvenimą ir save atiduoda motinystei bei naujai sričiai.

REKLAMA

Šalyje paskelbtas karantinas Skaistei išėjo tik į naudą, moteris džiaugėsi, kad savo laiką galėjo skirti šeimai.

Viskas tik į naudą

„Viskas priklauso nuo pačio žmogaus, esame priversti sustoti ir pailsėti nuo darbų ir visų reikalų. Manau, tai reikia išnaudoti maksimaliai ir savo laisvą laiką atiduoti artimiesiems.

Per tuos darbus mes pamirštame ir neprisiruošiame skirti daugiau laiko, nei reikia. Šis laikotarpis yra labai tinkamas tai padaryti. Atsisijos netikri draugai, nenatūralus žmonės, viskas tik į naudą“, – džiaugėsi S.Steikūnaitė.

Skaistė juokėsi, kad labiausiai šiuo laikotarpiu pavargo nieko neveikti: „Žinoma, yra šeima, vaikai, bet labiausiai trūksta darbo, veiklos, to lėkimo. Sėdėjimas namuose, sukimasis buityje šiek tiek vargina. Yra minusų, bet jei negali pakeisti situacijos, gali pakeisti požiūri, todėl tai ir stengiuosi daryti.“

REKLAMA
REKLAMA

„Kuo žmogus yra daugiau užsiėmęs tuo daugiau laisvo laiko randa šeimai. Reikia tik didelio noro ir tuomet visada pavyksta viską susidėlioti. Jei noro nėra, tuomet ir laiko nėra. Reikia mokėti paskirstyti prioritetus. Veikla ir užsiėmimai man yra labai svarbūs, nes kai jų nėra, tuomet apsunksti nuo nieko neveikimo“, – teigė moteris.

REKLAMA

Trūksta griežtumo

Paauglę dukrą auginanti Skaistė juokėsi, kad jos draugės sako, jog ši yra per gera savo vaikui: „Supykstu tik akimirkai, viską išsakau ir man vėl viskas gerai, pamirštu, dėl ko aš pykstu. Auginu paauglę dukrą, tai gan sudėtingas laikotarpis, todėl reikia susiimti ir būti griežtesne.

Draugės mane bara, skatina būti griežtesne. Į visas situacijas stengiuosi žiūrėti racionaliai, tinkamai laviruoti, tačiau ne visada nuo manęs viskas priklauso.“ 

Prakalbus apie dukros ateities planus, moteris tikino, kad vaikui suteikia laisvę rinktis: „Tikrai nekontroliuoju dukros ateities ir planų. Turiu daug pavyzdžių, kur tėvai norėjo, kad jų vaikai būtų vienos specialybės, tačiau šie nestudijavo ir pasirinko visai kitą sritį.

REKLAMA
REKLAMA

Stengiuosi įsiklausyti į vaiko norus, žinoma, dabar toks laikotarpis, kai dukra vieną dieną nori būti veterinare, kitą dieną stiuardese. Dabar bandau jai įskiepyti, kad mokslai yra pirmoje vietoje ir į juos reikia investuoti laiko. Laikui bėgant ji atras savo kelią.“

Paklausus Skaistės, ar ši norėtų, kad jos dukra eitų pramogų pasaulio keliu, moteris sudvejojo: „Nei aš sutikčiau, nei aš labai drausčiau. Aš pasakyčiau savo nuomonę, bet leisčiau jai pasirinkti. Visi padarome klaidų ir mokomės iš jų, tačiau tik tuomet, jei jas patyriame savo kailiu. Manau, be pramogų pasaulio yra ką veikti, ten yra daug minusų. Buvo laikotarpis, kai dukra norėjo būti garsi dainininkė, bet dabar ji nurimusi. Viską parodys laikas, aš jai duodu laisvę rinktis, bet stengiuosi ir laviruoti.“

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų