REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Visai neseniai puikiai Lietuvoje žinoma aktorė Agnė Ditkovskytė paminėjo svarbią datą. Žinoma moteris atšventė 32-ąjį savo gimtadienį.

Visai neseniai puikiai Lietuvoje žinoma aktorė Agnė Ditkovskytė paminėjo svarbią datą. Žinoma moteris atšventė 32-ąjį savo gimtadienį.

REKLAMA

Šia proga ji prabilo apie praėjusius metus ir savo gerbėjams.

Socialinio tinklo „Instagram“ asmeninėje paskyroje aktorė pasidalijo vaizdo įrašu, kuriame ji šoka, o po įrašu moteris išliejo širdį ir dėkojo esantiems šalia.

Gegužės 11-ąją aktorei suėjo suėjo 32-eji metai: „Ilgai galvojau, ką norėčiau čia palikti. Prisipažinsiu, padariau daugybę kadrų, tačiau aš noriu būti tokia, kokia esu. Metus noriu pradėti padėkodama artimiausiems žmonėms. Kiekvieną dieną bendrauju su jumis ir jūs visi tikrai žinote, kaip jus myliu! Gyvenime žmonės atsiranda neatsitiktinai, todėl nė vienas iš jūsų nelieka be mano dėmesio.

Taip pat dėkoju ir tiems, kurie paliko mano gyvenimą, nutraukė draugystę ir bendravimą. Galbūt tai buvo abipusis ryšys, bet jis atnešė dar daugiau džiaugsmo į mano gyvenimą, jūsų dėka tikriausiai tapau išmintingesnė. Jūs esate mano mokytojai ir kažkuriuo metu man atnešėte kažką gero, todėl tai vertinu ir vis tiek jus myliu. 

REKLAMA
REKLAMA

Dar labiau esu dėkinga tiems, kurie grįžo į mano gyvenimą. Jūs taip pat žinote, kas esate ir man jūsų buvimas šalia yra labai svarbus. Supratau, kad jei priimi viską taip, kaip yra, susitaikai ir paleidi – laikui bėgant atsigauni, triskart stipresnis. 

Esu dėkinga visatai už tai, ką turiu.ir esu dėkinga visiems, kad tai, kas nereikalinga – dingo iš mano gyvenimo. Linkiu visiems perskaityti ženklus, mylėti ir būti mylimiems. Aš tai vertinu. Ir jūs vertinkite, kad ir kaip būtų sunku“, – atvirai mintis dėstė aktorė.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų