REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
10
Simona Milinytė (nuotr. facebook.com)

Lietuvių dainininkė Simona Milinytė jau kurį laiką gyvena Los Andžele. Tiesa, būtent svečioje šalyje jai teko ištverti šeimos nario praradimą. Moteris neslėpė, kad dabar nemoka apsiprasti gyventi be jo.

10

Lietuvių dainininkė Simona Milinytė jau kurį laiką gyvena Los Andžele. Tiesa, būtent svečioje šalyje jai teko ištverti šeimos nario praradimą. Moteris neslėpė, kad dabar nemoka apsiprasti gyventi be jo.

REKLAMA

Naujienų portalui tv3.lt moteris atskleidė, kad šeimos nario neteko per Mamos dieną.

S. Milinytė atvirai prabilo apie šeimos narės bei draugės Noel mirtį. Kalytei buvo diagnozuotas smegenų auglys.

„Nemoku apsakyti, koks tai skausmas. Mano mažytė man buvo visas pasaulis. Ji buvo mano šeima. Čia esu toli nuo artimųjų, todėl mažylė man buvo viskas. Ši netektis mane visiškai sugniuždė. Tik dabar pradėjau po truputį grįžti į save. Visą savaitę nenustojau verkti. Man ši netektis yra visiška katastrofa, nes be galo buvau prisirišusi prie savo mažytės. Visada buvo šalia, o dabar – tuščia. Nežinau, kaip priprasti prie tos tuštumos be jos. Namai negyvi atrodo. Ypač labai sunku tai ištverti be artimųjų šalia“, – apie netektį kalbėjo Simona.

S. Milinytė kalbėjo, kad šis šeimos narys gyveno 5 metus kartu su ja. Per tą laiką ji labai prisirišo prie augintinio. Šuniukas tapo it vaikelis jai, o mirė per reikšmingą dieną: „Šiais metais man Motinos diena tapo labai sunki. Mano mažutė man buvo kaip vaikas, todėl dar ir data tapo be galo skaudi. Netekau savo angeliuko, kaip tik per Motinos dieną. Kadangi visa šeima buvo prisirišusi prie augintinio, mano mamytei ši diena irgi buvo sunki.“

REKLAMA
REKLAMA

Mergina kalbėjo, kad dabar vyrauja slogios nuotaikos.

„Aš gyvenu be šeimos ir artimųjų šalia. Ji man buvo šeima. Toks jausmas, kad pusę manęs nebėra, o skausmas - vos ištveriamas. Todėl tikrai labai smagu, kad sulaukiau tiek žinučių ir palaikymo. Palaikymo sulaukiau iš viso pasaulio... Jo man dabar labai reikia, nes esu fiziškai palūžusi. Tikrąją to žodžio prasme. Tas skausmas toks sunkus, fiziškai skauda visą kūną. Nesinori net valgyti, net gerti. Jaučiu gumulą gerklėje, todėl net negaliu kalbėti... Rodos, skauda visą kūną... Augintinis man buvo šeima. Nuo manęs nesitraukė nei per žingsnį. Ji eidavo su manim visur. Mes buvome visada kartu, o dabar aplink taip tuščia“, – jautriai pasakojo Simona.

REKLAMA

Pašnekovė sakė, kad ateityje planuoja įsigyti naują augintinį. Tačiau dabar nori ramiai gedėti.

„Galvoju ateityje įsigyti augintinį. Man tikrai norisi užpildyti tą namų tuštumą. Tačiau kol kas negaliu pagalvoti apie naują augintinį. Kol kas skausmas yra per didelis. Žinau, kad tikrai pamilsiu naują augintinį, kad ir kada jį turėsiu. Tačiau šiuo metu manau, kad dar yra per anksti. Niekada man niekas nepakeis mano mažosios Noel. Ji buvo išskirtinė, be galo prisirišau prie jos asmenybės. Ji buvo kupina džiaugsmo, turėjo stiprų charakterį. Buvo tokia nuotaikinga, energinga, linksma. Žinau, kad man jos niekada niekas nepakeis. Tikrai tikiuosi, kad greitai išeis susidoroti su gedulu ir grįžti į save. Susigyvensiu su šia kasdienybe... Be savo mažylės. Tada bus laikas naujam augintiniui. Tikrai norisi užpildyti tuštumą“, – sakė Simona.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų