REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Nors vedybos yra laikomos viena gražiausių švenčių, daugelį jaunikių gąsdina faktas, kad jų mylimosios pavirs į pačias tikriausias nuotakas siaubūnes. 

Nors vedybos yra laikomos viena gražiausių švenčių, daugelį jaunikių gąsdina faktas, kad jų mylimosios pavirs į pačias tikriausias nuotakas siaubūnes. 

REKLAMA

O štai vienos tokios nuotakos istorija internautus privertė aikčioti – ar tai iš tiesų įmanoma?

Tinkle „Reddit“ anonime norėjusi išlikti moteris pasidalijo savo istorija. 

24 metų nuotaka rašė, kad jos 20-metė sesuo pamišusi dėl sporto, o prieš 3 metus nusitraukė alkūnės raiščius. Dėl šios priežasties jai reikėjo operuotis, kad viskas tvarkingai sugytų. Vis dėlto ryžtis operacijai ji nusprendė tik tada, kai jos vyresnė sesuo, kuri ir pasakojo istoriją, susižadėjo. 

„Prieš 14 mėnesių man pasipiršo mano vaikinas, su kuriuo susitikinėjame jau 5 metus. Beveik iškart paprašiau savo sesers tapti vyriausia pamerge, o ši apsidžiaugusi nusprendė pagaliau pasidaryti ir minėtą operaciją“, – pasakoti pradėjo mergina.

REKLAMA
REKLAMA

„Kartu su šeima džiaugiamės, kad ji pagaliau tam ryžosi, nes per pastaruosius metus matėsi ryškus pablogėjimas“, – pridėjo ji.

Ir nors nuotaka tikėjosi, kad seseriai užteks proto operaciją atlikti iškart po jos vedybų, ši nupsrendė operuotis iki vestuvių likus vos vienai savaitei. Galiausiai, likus 3 savaitėms iki didžiosios šventės, nuotaka ėmė svarstyti, galbūt verta atsisakyti savo sesers, kaip vyriausios pamergės, mat ši, pozuodama su įtvaru, sugadins visas vestuvių nuotraukas. 

REKLAMA

„Žinoma, noriu, kad mano sesuo nejustų skausmo ir pagaliau pasidarytų operaciją. Tačiau kitavertus, aš taip pat esu žmogus, turintis savanaudišką pusę. Aš nenoriu, kad ji mano vestuvėse būtų vyriausia pamergė, nes visose nuotraukose ir vaizdo įrašuose ji bus matoma su įtvaru“, – pridėjo ji.

Mergina neslėpė ir to, kad šią mintį pasakė keliems savo šeimos nariams. Šie, savo ruožtu, jai pasakė, kad ji yra siaubinga. „Dabar didžioji mano šeimos dalis galvoja, kad esu bejausmė, jog net galvoju apie tai, kad galėčiau neleisti savo sesers į vestuves“, – pridėjo ji.

REKLAMA
REKLAMA

„Tačiau man atrodo, kad ji galėjo palaukti, kol ištekėsiu, ir darytis operaciją tada – juk ir taip laukė net 3 metus“, – pridėjo ji.

Įrašas netrukus susilaukė daugybės komentarų. 

„Galvojimas apie nuotraukas, o ne apie šeimą, priverčia baisėtis. Tai – tik nuotraukos“, „Nuotraukas vis tiek laikysi dėžėje… Kiek savanaudiška?“, „Ji – vis tiek tavo sesuo. Juk operacija jos automatiškai neatskirs nuo visos šeimos, ar ne?“ – rašė pasibaisėję komentatoriai.

O kokia jūsų nuomonė?

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų