REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
103
Bunkė ir Ivanova su antrosiomis pusėmis (tv3.lt fotomontažas)

Pirmadienį sporto klubas „VS-Fitness“ Vilniuje šventė 7-ąjį gimtadienį. Didelis būrys pramogų pasaulio atstovų, kurie yra nuolatiniai klubo lankytojai, susirinko stebėti pasirodymų, sudalyvauti sportiniuose iššūkiuose ir paragauti milžiniško šventinio torto, rašoma pranešime spaudai.

103

Pirmadienį sporto klubas „VS-Fitness“ Vilniuje šventė 7-ąjį gimtadienį. Didelis būrys pramogų pasaulio atstovų, kurie yra nuolatiniai klubo lankytojai, susirinko stebėti pasirodymų, sudalyvauti sportiniuose iššūkiuose ir paragauti milžiniško šventinio torto, rašoma pranešime spaudai.

REKLAMA

Viename iš Vilniaus prekybos centrų įsikūrusiame sporto klube minimą gimtadienį šiemet vedė viena klubo įžymybių – Jolanta Leonavičiūtė. Jai šis sporto klubas jau trečius metus – tarsi antri namai. J. Leonavičiūtė ne tik pati aktyviai sportuoja, bet ir veda asmenines treniruotes bei dirba moterų sveikatingumo projekte „Final Fit Ladies“. 

Jau 17 val. visas trečias prekybos centro aukštas aidėjo nuo muzikos – Vytautas Medineckas-Ironvytas pradėjo šventę savo geriausiai žinomų kūrinių koncertu. Vėliau juokavo, kad šiame klube ne tik dainuoja – yra vienas ištikimiausių treniruoklių salės lankytojų nuo pat klubo atidarymo – taigi jau 7-erius metus. Šiuo metu jo tikslas – toliau auginti raumenyną, todėl 5-6 k. per savaitę kilnoja svarmenis, o dėl vikrumo užsiima ir kovos menais.

REKLAMA
REKLAMA

J. Leonavičiūtė svečiams parengė linksmą programą – protmūšį apie aktyvią gyvenseną bei pravedė sportines rungtis, o tada pristatė žurnalistę ir projektų koordinatorę Kristiną Pališkytę, kuri klube vykdo minėtą moterų sveikatingumo projektą.

REKLAMA

Jame moterys, nuosekliai prižiūrimos profesionalų trenerių, kineziterapeutų bei mitybos specialistų mokosi sveikos gyvensenos ir gerina fizinę formą. Be projektų koordinavimo K. Pališkytė yra ir profesionali šokėja, šokių trenerė, todėl paprašyta šventės vedėjos atliko šokių pasirodymą.

Po to svečius džiugino magiškasis Mantas Wizard su daugybe iliuzijų šou. Tarp apstulbusių svečių buvo Monika Šalčiūtė su draugu Dovydu Bagdonu. Jis pasidžiaugė, kad po praėjusio gimtadienio pradėjo lankytis šiame klube ir pasiekė šaunių rezultatų – priaugo 16 kilogramų ir dabar jaučiasi žymiai stipresnis. Pati Monika salėje nesilanko – 4 k. per savaitę užsiima krepšinio palaikymo komandos šokiais. 

REKLAMA
REKLAMA

Gimtadienyje dauguma svečių pasirodė poromis, tarp jų Natalija Bunkė ir Edgaras Eidėjus, Kristina Ivanova ir Andrius Mickus. Abiejų sesių vyrai kartais sportuoja būtent šiame klube, o Natalijai ir Kristinai užtenka judesio per repeticijas ir koncertus. 

Dar viena garsi svečių pora – treneris, kultūristas ir rašytojas Andrius Pauliukevičius su žmona Ilka Adams. Jiedu neseniai atšventė penktąsias vestuvių metines. Sportas juos vienija nuo santykių pradžios, abu dirba ir treniruojasi šiame klube. Ši šventė porai ypatinga, nes Andrius kartu švenčia ir savo 38-ąjį gimtadienį. Kultūristas atskleidė savo planus ateinantiems metams – pirmąkart sudalyvauti sunkiosios atletikos varžybose.  

Gimtadienio metu netrūko dovanų, juoko ir įkvėpimo. Pranokti save motyvavo stiprių vyrų trijulė – Karolis Aleksandravičius, Vytenis Pauža ir Rokas Černiauskas surengė galiūnų pasirodymą. Jie kilnojo 140 kg sveriantį rąstą, viena ranka atliko pratimą su 60 kg svarmenimi. Gimtadienis baigėsi tradiciškai – šventinio torto skanavimu. Svečiai juokėsi, kad dabar ragauja torto, o rytoj visi čia pat susitiks išdeginti suvalgytas kalorijas. 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų