REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
26
Egidijus Dragūnas Selas teisme (nuotr. Broniaus Jablonsko)

Vilniaus apylinkės teisme, ketvirtadienį buvo atversta byla, kurioje Egidijus Dragūnas-Sel kaltinamas pareigūno įžeidimu ir nepaklusimu sustoti.

26

Vilniaus apylinkės teisme, ketvirtadienį buvo atversta byla, kurioje Egidijus Dragūnas-Sel kaltinamas pareigūno įžeidimu ir nepaklusimu sustoti.

REKLAMA

Policininkų teigimu, rugsėjo mėnesį atlikėjas spruko nuo jų savuoju „Lamborghini“, o vėliau sustabdytas ne tik nevykdė pareigūnų reikalavimų, bet ir vieną iš angelų sargų įžeidė necenzūriniais žodžiais.

Po įvykusio posėdžio E.Dragūnas išsakė visą savo nuomonę apie susidariusią situaciją.

„Tai visiškai beprasmiškai praleistas laikas ir diena. Viskas akivaizdu ir aišku, mano automobilis ryškus, jie turėjo informacijos, kad aš ją vairuoju. Turėjau teisę automobilį vairuoti, turėjau visus dokumentus. 

Matau, kad čia viskas sprendžiama dėl principo. Gerai, kad čia sprendžiamas nesunkus klausimas, o juk yra svarbesnių bylų, kurias policininkai sprendžia va taip“, teigė Egidijus.

REKLAMA
REKLAMA

Atlikėjas pasakojo, kad neseniai žiūrėjo laidą apie nusikalstamą pasaulį, vyro teigimu, šiais laikais policija tampa mafija: „Žiūrėjau Kauno įvykius, supratau, kad anksčiau „daktarai“ buvo banditai, o dabar banditai yra policija.“

REKLAMA

„Aš galėjau patylėti ir likti auka, bet aš tikrai netylėsiu ir nebūsiu kaltas ten, kur neesu. Pareigūnus aš pamačiau paskutinę minutę ir iškart sustojau. Aš buvau tempiamas į narkologinį, pareigūnai bandė ieškoti narkotikų. Vėliau jie šį faktą neigė. Manau, esu persekiojamas, policija žino mano automobilius, žino, kas aš esu. Yra vaizdo medžiaga kaip aš esu tempiamas į mašiną“, – kalbėjo vyras.

Pasak E.Dragūno advokato Adomo Liutvinsko, iškeltoje byloje yra daug neaiškumų: „Po vieno susidūrimo su pareigūnais atlikėjui iškeltos net dvi bylos, tai atrodo nelogiška, reikia klausti pareigūnų, kodėl taip yra. Deja, patys pareigūnai nepasirodė. Procesas dar neprasidėjo, rytoj turėtų vykti dar vienas bylos nagrinėjimas su kita teisėja, dėl nesustojimo. Žinoma, jei atvyks pareigūnai.

REKLAMA
REKLAMA

Prašiau, kad šias dvi bylas sujungtų į vieną, kadangi viskas vyko vienu metu. Nėra logiška, du protokolus, surašytus per tą patį įvykį, nagrinėti skirtingomis bylomis. Šiandien buvo paskirta administracinė byla, dėl pareigūnų vardo pažeminimo, o rytoj bus nagrinėjama byla, dėl nesustojimo.“

Advokatas teismui pateikė prašymą teismo posėdį nukelti. Jam pritarė ir E. Dragūnas, o jų prašymą teisėjas tenkino.

Portalas tv3.lt primena, kad rugsėjo 6-ąją atlikėjas  vėl įkliuvo policijai. Skandalingasis pramogų pasaulio atstovas sėdo už vairo, o po to privalėjo aiškintis policijos pareigūnams.

Pirminiais duomenimis, atlikėjas nebuvo neblaivus, tačiau pareigūnams nesustojo, todėl jį sustabdyti pavyko tik nuosavo namo kieme.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Tai jau ne pirmas kartas, kada E. Dragūnas įkliūna policijos pareigūnams. Tiesa, dar visai neseniai atlikėjas buvo netekęs teisės vairuoti, todėl nėra žinoma ar jis spėjo atgauti vairuotojo pažymėjimą. Anot atlikėjo, jis prieš dvi dienas atgavo vairuotojo pažymėjimą.

Nors atlikėjas yra blaivus, tačiau pareigūnai jam pasiūlė vykti į Priklausomybių ligų centrą.

Policijos pareigūnai Egidijui įteikė popieriaus raštą, kaip manoma, protokolą. Galiausiai pareigūnai išsiskyrė su Egidijumi, pasuko skirtingais keliais.

Policijos reikalavimui sustoti penktadienio vakarą nepaklususiam atlikėjui Egidijui Dragūnui pareigūnai skyrė dvi nuobaudas.

REKLAMA

Apie tai BNS patvirtino policijos atstovas Ramūnas Matonis.

„Išrašyti du protokolai: dėl nesustojimo ir policijos teisėtų reikalavimų nevykdymo“, – sakė policijos atstovas.

Primename, kad šių metų vasarą atlikėjo namus buvo apsupusi policija. 

„Namą apsupusi policija, pareigūnai nieko neprileidžia arčiau. Namo viduje – neuniformuoti pareigūnai.

Neaišku, kiek žmonių dirba. Matyti, kad name yra vaikštinėjančių žmonių. E.Dragūnas šiuo metu yra namo viduje“, – tuo metu pranešė žurnalistas iš įvykio vietos.

Tuo metu pas Selą buvo jo asmeninis vairuotojas. Žurnalistams jis teigė, kad visa tai, kas vyksta, yra staigmena. Pirminiais duomenimis, krata vyko dėl neva apgaulingos apskaitos tvarkymo. Kratą atliko ekonominių nusikaltimų tyrimų tarnyba.

Žurnalisto teigimu, E.Dragūnas buvo trumpam buvo išėjęs iš namo, pasiėmė kažkokius daiktus ir sugrįžo atgal. Automobilis stovėjo jo namo teritorijoje.

Dar anksčiau atlikėjo namą vandalai buvo išpaišę ir parašė žodį „Ramybės“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų