REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
6
Bilevičiūtės verslas (nuotr. facebook.com)

Ekstravagantiškoji Daina Bilevičiūtė dar visai neseniai drauge su dukra atostogas leido saulėtoje Meksikoje ir gerbėjus stebino spalvingais kadrais iš atostogų.

6

Ekstravagantiškoji Daina Bilevičiūtė dar visai neseniai drauge su dukra atostogas leido saulėtoje Meksikoje ir gerbėjus stebino spalvingais kadrais iš atostogų.

REKLAMA

Į Lietuvą grįžusi Daina ir toliau nenustoja stebinti, šį kartą moteris ryžosi pokyčiams ir nusidažė plaukus rožine spalva.

Tiesa, moteris nebijo eksperimentuoti su savo išvaizda, pabando vis naujesnių ir įdomesnių tiek šukuosenos, tiek drabužių derinių.

Daina feisbuke dažnai su savo sekėjais dalijasi įvairiais kadrais iš gyvenimo. Šį kartą ji pademonstravo savo naują šukuoseną ir susilaukė daugybės gražių komplimentų.

D. Bilevičiūtė savo gerbėjams gerai žinoma ne tik dėl skambių dainų, bet taip pat ir dėl itin atviro gyvenimo būdo. Moteris su savo gerbėjais bei sekėjais atvirai dalijasi erotiškomis savo gyvenimo nuotraukomis.

REKLAMA
REKLAMA

Tiesa, visai neseniai moteris pasidalijo ir savo asmenuke prie gėlės žiedo, kuri kaipmat sulaukė daug pačių įvairiausių reakcijų. 

REKLAMA

Ne paslaptis, kad Daina nė kiek nesigėdija savo nuogo kūno ir meilę jam skleidžia net ir socialiniuose tinkluose. Būtent toje nuotraukoje ji pozuoja vos su maudymosi liemenėle, kuri yra tos pačios spalvos kaip ir gėlės žiedas. 

Portalas tv3.lt primena, kad visai neseniai D. Bilevičiūtė kalbėjo apie meilę savo kūnui ir ta proga išleido naują dainą. „Nuoga, nuoga nubrido jūron...“, – tokie žodžiai skamba moters dainoje, sukurtoje pagal Marcelijaus Martinaičio eilėraštį „Legenda“.

Būtent tai, kas dainuojama dainoje, buvo įprasminta ir intymioje fotosesijoje. Apsinuoginti prieš kameros objektyvą išdrįsusi moteris tikino, kad idėją išpildyti padėjo fotografas Iridijus Švelnys.

REKLAMA
REKLAMA

„Prieš kelerius metus sulaukiau žinutės su tekstu apie moterį, rausvais plaukais, kur brido į jūrą. Tie žodžiai įstrigo mano atmintyje ir ilgą laiką nedavė ramybės, kol nesukūriau dainos“, – pasakojo D. Bilevičiūtė.

Intymioje fotosesijoje visiškai nuoga įsiamžinusi D. Bilevičiūtė tikino, kad svarbiausia išmokti mylėti savo kūną toks, koks jis yra. Savo jėgas su I. Švelniu suvienijusi moteris teigė, jog šįkart moters kūną naudojo kaip ginklą, kaip kūrinį, meną.

„Ši fotosesija – įrodymas, kad kiekviena moteris, nesvarbu, kokios jos kūno formos, gali būti graži. Nesvarbu, kokie grožio standartai vyrauja visuomenėje, visos esame gražios“, – šyptelėjo D. Bilevičiūtė.

Neseniai Meksikoje atostogavusi Daina naujienų portalui tv3.lt atskleidė, kokių pasiūlymų sulaukė iš vietinių gyventojų ir kokių nuotykių teko patirti.

 

 

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų