Kulinarinė laida „La maistas“ užkariavo jūsų širdis. Jei norite kolegas ir draugus bei šeimą nudžiuginti gardžiais pyragais, išbandykite šefų rekomenduojamus receptus. 

Pyragai, kurių dar neruošėte: skonio nepamiršite dar ilgai

Pyragai, kurių dar neruošėte: skonio nepamiršite dar ilgai

Nuolatinis laidos „La maistas“ šefas Vylius Blauzavičiaus – daugeliui puikiai pažįstamas grilio karalius. „La maistas“ laidose jis laužo stereotipus, kad grilius skirtas tik mėsai. Vylius jau ne kartą parodė, kad grilius puikiai tinka ir daržovėms, troškiniams bei įvairiausiems kepiniams ruošti.

Jo kolega, irgi šeimininkaujantis kiekvienoje laidoje, – istorinės virtuvės žinovas, profesionalus virtuvės šefas, kurio patiekalai glosto ne tik pilvą, bet ir akį – Tomas Rimydis.

Laidos viešnia – „IKI“ prekybos tinklo konditerijos technologė-konsultantė Daiva Steponienė. Ji yra atsakinga už naujus gaminius ir jų paleidimą į rinką.

Moteris maisto gamyba susižavėjo nuo vaikystės, dabar ji gamina ne tik savo šeimai, bet ir visiems Lietuvos gyventojams.

Vyliaus Blauzdavičiaus rekomenduojamas apverstas obuolių pyragas su varške. 

Minkštas, kvapnus ir labai skanus pyragas, jame susipina puikūs skoniai - drėgna varškės tešla ir skanutėliai karamelizavęsi obuoliai! 

REKLAMA

Receptą žiūrėkite:

Vyliaus Blauzdavičiaus rekomenduojamas greitas tortilijų pyragas su mėsa ir sūriu

Greitas, skanus ir sotus patiekalas šeimos vakarienei ar draugų vakarėliui. Jei mėgstate aštriau, papildomai galite dėti aitriųjų pipirų, marinuotų jalapenų ar kitokių prieskonių. 

Receptą žiūrėkite:

Kviestinė laidos viešnios Daivos Steponenienės migdolinis pyragas su vyšniomis

Minkštutėlis, nuostabios tekstūros sviestinis pyragas, kuriam reikės vos dviejų šaukštų kvietinių miltų! Pyragas ypatingai gardus, su maloniu riešutiniu prieskoniu ir uogų gaiva!

Receptą žiūrėkite:

Daivos Steponėnienės rekomenduojama cukinijų tartaletė

Sotus pyragas pietums, vakarienei ar užkandžiams be mėsos! Pyragas labai skanus tiek šiltas, tiek atvėsęs, todėl puikiai tiks pasiimti pietums į darbą, net jei neturi galimybės pasišildyti! 

Receptą žiūrėkite:

Tomo Rimydžio rekomenduojamas sotus pyragas be mėsos

Jis pagamintas iš lietuvių mėgstamo kopūsto! Pagardintas obuoliais ir grybais.

Receptą žiūrėkite:

Išskirtinius virtuvės šefų receptus ir daugiau kulinarinių paslapčių išvyskite laidoje „La Maistas“ kiekvieną sekmadienį 9 val. per TV3, o jei nespėjote peržiūrėti laidos, tai padaryti galite čia.   

Patogiausias būdas sužinoti daugiau - sekti naujienas mūsų „Facebook“ paskyroje!

Nėra komentarų. Būk pirmas - komentuok!

Top Video

Farai. Ne iš kelmo spirta pardavėja tapo didvyre – lietuvės gudrybė sustabdė vagišių
DABAR RODOMA
Farai. Ne iš kelmo spirta pardavėja tapo didvyre – lietuvės gudrybė sustabdė vagišių
DABAR RODOMA
Farai. Vairuotojo elgesys pareigūnus išvertė iš koto: mašina nevažiavo, o vyras „vairavo“
DABAR RODOMA
Pasidalijo, ką mama išdarinėjo lėktuve: dukrai teliko rausti iš gėdos
DABAR RODOMA
Pamačius, kaip bandoma išvažiuoti iš automobilių aikštelės aplinkiniai susiėmė už galvų
DABAR RODOMA
Košmaras autobuse: nufilmuota, kas dėjosi viduje per siaubingą avariją
DABAR RODOMA
Internautai negali patikėti savo akimis: neatskiria, kuri yra dukra, o kuri – mama
DABAR RODOMA
Visi mes žmonės. Skambinas įvardijo skyrybų su Krysko priežastį: galutinis taškas padėtas tik dabar
DABAR RODOMA
Gero vakaro šou. „TV Pagalbos“ žvaigždė Navickas prisiminė, kaip saugojo Landsbergį: pas jį prie durų miegodavom
DABAR RODOMA
Lietuvis įsiuto: bejėgio vilkiko vairuotojo nelaimė policijai sukėlė juoką
DABAR RODOMA
Gerbėjai dalijasi įrašu ir sako, kad princas Harry – svajonių vyras
REKLAMA
Aušra pasakė, kaip pagaminti skaniausius cepelinus: bus minkšti ir glotnūs (nuotr. Organizatorių)
Prieš daugiau nei 100 metų Lietuva atkūrė nepriklausomybę ir ta proga „La maistas“ laida buvo skirta būtent lietuviškai virtuvei. Vasario 16-osios proga laidos viešnia tapo ...
Blynai visiems skoniams (nuotr. Organizatorių)
Šį savaitgalį TV3 laidos „La Maistas“ studijoje šeimininkaus vyrai – šefai Tomas Rimydis ir Vylius Blauzdavičius bei laidos svečias Dominykas Bagdonas iškeps gausybę ...
Juodos duonos padažas (nuotr. stop kadras)
Prieš daugiau nei 100 metų Lietuva atkūrė nepriklausomybę ir ta proga „La maistas“ laida skirta būtent lietuviškai virtuvei. Vasario 16-osios proga mes nusiteikę švęsti, o tam, ...
„La maistas“ švenčia Lietuvos nepriklausomybę – ypatingi Vasario 16-osios patiekalai (nuotr. Organizatorių)
Prieš daugiau nei 100 metų Lietuva atkūrė nepriklausomybę ir ta proga „La maistas“ laida skirta būtent lietuviškai virtuvei. Vasario 16-osios proga mes nusiteikę švęsti, o tam, ...
Ypatingi vasario 16-osios patiekalai (nuotr. Organizatorių)
Prieš daugiau nei 100 metų Lietuva atkūrė nepriklausomybę ir ta proga „La maistas“ laida skirta būtent lietuviškai virtuvei. Vasario 16-osios proga mes nusiteikę švęsti, o tam, ...
REKLAMA
×

Pranešti klaidą

SIŲSTI
Į viršų