REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
15
Evelina Young su vyru (tv3.lt fotomontažas)

Dainininkė Evelina Anusauskaitė-Young jau kurį laiką žinoma ne tik kaip dainininkė. Persikėlusi kartu su mylimuoju Adamu gyventi už Atlanto, žinoma moteris ėmė stebinti ir savo stiliaus pojūčiu.

15

Dainininkė Evelina Anusauskaitė-Young jau kurį laiką žinoma ne tik kaip dainininkė. Persikėlusi kartu su mylimuoju Adamu gyventi už Atlanto, žinoma moteris ėmė stebinti ir savo stiliaus pojūčiu.

REKLAMA

Dažnai įvairiausius savo derinius „Instagram“ asmeninėje paskyroje paviešinanti Evelina čia sulaukia daugybės pagyrų, o naujausias jos įvaizdis, pasirodo, sudomino ir mylimąjį.

Užfiksuotoje akimirkoje Evelina įamžinta avinti šiuo metu itin populiarius, kelius besiekiančius aukštakulnius. Prie jų atlikėja priderino didelius baltus marškinius kiek platesnėmis rankovėmis. Akis moteris papuošė stilingais akiniais nuo saulės, o derinį vainikavo priderinusi nedidelį rankinuką.

„Mano veido išraiška, kai mano vyras paklausė, ar tai yra jo marškiniai“, – linksmai rašė dainininkė.

Netrukus internautai ėmė žerti moteriai komplimentus. „Nuostabus derinys“, „Myliu šiuos batus“, „Pribloškianti“ – pagyrų negailėjo Evelinos sekėjai. 

REKLAMA
REKLAMA

Naujienų portalas tv3.lt primena, kad beveik prieš metus Evelina lankėsi Lietuvoje bei daugiau papasakojo apie savo ryšį su vyru.

„Jis dirba, laisvai samdomi darbuotojai gali sustabdyti savo darbus, tačiau jis verčiasi tokia veikla, kad darbus gauna vos kelios dienos prieš, todėl planuoti yra labai sunku. Tenka praleisti šeimos šventes. Mes neturime tiek daug laiko kartu, kiek norėtume turėti. O kai turime – būname pavargę po visų darbų... Nesinori kur nors eiti... Santykiuose reikia dirbti ir atrasti vienas kitam laiko. Mums kol kas tikrai sekasi“, – tvirtino E. Young.

REKLAMA

Ir nors daugeliui Evelinos gyvenimas atrodo lyg pasaka, kurioje netrūksta prabangos ir iškilmingų vakarėlių, vis dėlto realybė yra kiek kitokia. Pati Evelina tvirtino, kad kartais trūksta laisvo laiko, kurį galėtų leisti su savo vyru Adamu.

„Mes neturime laiko vaikščioti kartu po parką, žiūrėti į dangų ir kalbėti apie bet ką, tačiau leidžiame laiką dirbdami, kurdami. Man reikia jo pagalbos kuriant dainas dėl anglų kalbos, vaikštome kartu į susitikimus su prodiuseriais, jis taip pat režisavo mano vaizdo klipus. Esu kilus iš tokios šeimos, kur artimi žmonės rūpinasi mano veikla, todėl man toks santykis net labiau patinka“, – sakė Evelina.

„Darbas kartu mums viską sudėliojo į teisingas vietas. Mes abu labai tvirtos asmenybės, žinome, ko norime, siekiame turėti kontrolę savo pusėje, tačiau būdavo momentų, kai užtrenkdavome vienas kitam duris, tačiau ieškojome kompromisų ir nuoširdžiai nesipykstame kokius keturis metus“, – sakė E. Young.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų