REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
19
Ineta Stasiulytė (tv3.lt fotomontažas)

Žinoma kino ir teatro aktorė Ineta Stasiulytė – visuomet besišypsanti ir žodžio neieškanti ne tik kadre, bet ir užgesus šviesoms. Ne paslaptis, kad 39-erių aktorė daugeliui moterų yra tikras pavyzdys – ne tik savo darbais bei požiūriu, bet taip pat ir išvaizda. 

19

Žinoma kino ir teatro aktorė Ineta Stasiulytė – visuomet besišypsanti ir žodžio neieškanti ne tik kadre, bet ir užgesus šviesoms. Ne paslaptis, kad 39-erių aktorė daugeliui moterų yra tikras pavyzdys – ne tik savo darbais bei požiūriu, bet taip pat ir išvaizda. 

REKLAMA

Visai neseniai I. Stasiulytė prisijungė prie kampanijos „Mylėk savo kūną“, o kartu su ja nori skleisti pozityvumą bei skatinti moteris pamilti save tokias, kokios jos yra. 

Atrodo, kad Ineta visuomet džiaugėsi pavydėtinu kūnu – net ir po antrosios dukros Frėjos gimimo ji iškart grįžo į seksualius figūros linkius. Visgi naujienų portalo tv3.lt kalbinta aktorė atskleidė, kad taip buvo tikrai ne visuomet.

„Manau, kad nėštumas yra vienas didžiausių išbandymų bei pasitikrinimas, ar tikrai esi sau faina. Tu juk pradedi storėti, tau pradeda nebepatikti tavo kūno formos, bet tu esi nėščia, turi pasiteisinimą. Aišku, pagimdai, bet tada pasiteisinimo nelieka, atrodo, kad kažką reikėtų daryti, o ir nelabai yra kada... Pati tikrai nemėgstu nei sportuoti, nei dietų laikytis. Reikėjo ieškoti kito būdo“, – sakė ji.

REKLAMA
REKLAMA

Pasirodo, kad žinomai moteriai padėjo tikrai ne kalorijų skaičiavimas ar maisto derinimas, badavimas... Inetai prireikė vos vienos nuotraukos. 

„Vienintelis dalykas, kuris man padėjo, buvo nuotrauka. Aš žinojau, kad po gimdymo atrodysiu dar geriau nei toje nuotraukoje. Taip norėjau save matyti, todėl realiai nieko kaip ir nedariau, – juokėsi Ineta. – Viskas labai staigiai nutiko, todėl manau, kad svarbiausia viską susidėlioti į tinkamus stalčiukus savo galvoje. Man buvo pradėjusios nepatikti mano kojos, sėdmenys... Tada pagavau save ir sustabdžiau. Juk kuo daugiau apie tas vietas galvosiu ir į jas dėsiu dėmesio, tuo labiau jos ir plėsis. Visa energija yra ten, apie ką galvoji, todėl ją reikėjo nukreipti ten, kur aš noriu. Žiūrėdavau į nuotrauką, galvodavau, kad kojos ledinės, viskas taip gražu, sudėjau visą energiją ir tai buvo mano pagrindinis kelias.

REKLAMA

Aš vis dar maitinu Frėją bei daug dirbu. Aš nesėdžiu vietoje, vis kažką darau, jei tai nėra mano tiesioginis darbas, susimąstau kažką veikti su dukra – nuvažiuoti, pajudėti, pasivaikščioti.“, – kalbėjo I. Stasiulytė.

Dula padėjo nusiraminti

Portalas tv3.lt primena, kad kiek anksčiau garsi pora laidoje „Pasaulis pagal moteris“ plačiau papasakojo apie dukros gimimą. Frėjos gimimas buvo itin ypatingas ir pačiai Stasiulytei – pirmojo gimdymo metu jai buvo atliktas cezario pjūvis, todėl šį kartą moteris norėjo, kad viskas vyktų natūraliai. Ji jautė ypatingą Deivido, dulos bei medikų komandos palaikymą.

REKLAMA
REKLAMA

„O kokie jie vyrai, jei negali atlaikyti tokio dalyko? Čia geriausias vyro išbandymas. Jeigu jis tai pamato ir atlaiko, ir dar labiau pradeda mylėti, tai jis ir yra vyras, o ne tas, kuris sako, kad „žinai, ką tu man labai šlykščiai ten gimdei išsižergus“, – į klausimą, ar nebijojo, kad po šios patirties gali būti nepatraukli vyrui, atsakė Ineta.

Deividas pasakoja, jog jis svajojo pamatyti tai, kaip gimsta jo vaikas. Pats geriausias momentas jam buvo, kai gydytojas paprašė palaikyti Inetos kojas ir jis iš arti galėjo pamatyti, kaip vyksta gimdymas.

„Tai buvo, žinokit, kai aš sakydavau, kad koks čia stebuklas – čia biologija, kai visą tai pamačiau – tikrai įvyko stebuklas. Toks mažas kamuoliukas susikaupė tik tai, taip jaudulys suėmė. Tai buvo tikrai fantastiška ir aš tai vadinu stebuklu“, – jautrią gyvenimo patirtį pasakojo Deividas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Kartu gimdyme dalyvavo ir dula. Iš pradžių Deividas nesuprato šio noro, tačiau po to, kai pamatė, kaip ši padėjo Inetai, jis suprato, kokia iš tiesų ji buvo reikalinga. Dula nuolat ramino, mokė teisingai kvėpuoti, palaikė, rūpinosi.

Prieš gimdymą Frėja buvo neteisingoje padėtyje ir galbūt dėl to būtų tekę atsisakyti minties apie natūralų gimdymą, tačiau su dulos pagalba pavyko mergaitę apsukti.

„Prieš gimdymo pradžią (vaikas – aut. pastaba) turėtų žiūrėti į stuburą. O ji prieš pat gimimą apsivertė ir žiūrėjo aukštyn. Kaip sakė gydytojai, tokia svajotoja į dangų žiūrėjo. Kad būtų patogiau reikia ją apversti. Ačiū Dievui, kad dula buvo. Ji žinojo, kaip tai padaryti. Aš kabėjau užsikabinusi už Deivido sprando ir judėjau visaip atpalaidavusi dubenį. Mes ją apvertėm, tiesiog apsukom“, – pasakojo Ineta.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų