REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Viena ryškiausia bei mylimiausia aktorė Ineta Stasiulytė vis dažniau socialiniuose tinkluose su gerbėjais dalijasi kadrais ir mintimis iš asmeninio gyvenimo.

Viena ryškiausia bei mylimiausia aktorė Ineta Stasiulytė vis dažniau socialiniuose tinkluose su gerbėjais dalijasi kadrais ir mintimis iš asmeninio gyvenimo.

REKLAMA

Šį kartą moteris prakalbo apie savęs pažinimą ir saviugdą. 

„Visada norėjau sužinoti savo kryptį, misiją ar kaip pavadinsi. Visada žvalgiausi, klausiausi, skaičiau ir domėjausi savimi. Iš ko aš padaryta. Juk ne tik iš mėsos ir kaulų. Yra kažkas daugiau. Be galo įdomu pažinti save, nes per save geriau suprantu ir kitus.

Kartais reikia gerokai padirbėti su savimi, pačiupinėti ten, kur gyvena ašaros, kur maištauja protas, arba kur priešinasi visas kūnas širdies dainai pajusti. Aš nebebijau tų nepatogių jausmų ir jausmyčių, nes tik jie mane stabdo eiti pirmyn ir siekti to, ką aš geriausiai galiu. Tikiu, kad tik sąmoningai gyvenant aplanko ilgalaikė sėkmė!“, – po nuotrauka rašė Ineta.

Naujienų ir pramogų portalas tv3.lt primena, kad aktorė jau nuo mažų dienų žinojo, jog jos vieta yra scenoje. Nuolat švytinti, visuomet energinga bei gyvenime humoro nestokojanti I. Stasiulytė anksčiau yra pasakojusi, kad nuo pat vaikystės žinojo, jog jos kelias veda būtent į sceną. Įvairių projektų besiimančiai aktorei, atrodo, sekasi viskas.

REKLAMA
REKLAMA

Tačiau moteris atskleidė, kad meistriškai įsikūnyti į personažus visai nėra paprasta, tai reikalauja daug pastangų ir drąsos. „Buvo diena, kai ir verkiau. Galvojau, siaubas – aš žinau, kiek tai reikalauja pastangų ir taip palengvėtų, jeigu pasakyčiau ne“, – savo prisiminimais dalijosi aktorė. Nors Ineta pasirinko aktorės kelią, ilgai didele aistra buvęs šokis liko jos svajonė.

REKLAMA

Sulaukusi lemtingo pasiūlymo dalyvauti televizijos projekte „Šok su manim“, aktorė projekte ne tik išpildė užmirštą norą, bet ir surado meilę – su partneriu Deividu žinoma moteris jau skaičiuoja aštuonerius draugystės metus. „Mūsų šokių statyme nė kiek romantikos nebuvo. Duris trankėm ir buvo košmaras“, – apie santykių pradžią atviravo aktorė. Net besilaukdama 8-ame mėnesyje ji vedė renginius, filmavosi laidose, reklamose ir net kito filme. Visgi, spalio mėnesį pasaulį išvydusi jos ir mylimojo Deivido dukrelė Frėja privertė Inetą kiek sulėtinti gyvenimo tempą.

 

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų