REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
7
Šokiruojantis vaikino poelgis per vestuves (UNILAD nuotr.) (nuotr. facebook.com)

Vestuvės – viena laukiamiausių dviejų įsimylėjusių žmonių dienų, vis dėlto net ir čia ne visada viską pavyksta suplanuoti taip, kaip norėtųsi.

7

Vestuvės – viena laukiamiausių dviejų įsimylėjusių žmonių dienų, vis dėlto net ir čia ne visada viską pavyksta suplanuoti taip, kaip norėtųsi.

REKLAMA

Visai neseniai socialiniuose tinkluose išplito vaizdo įrašas, kuris daugeliui kelia didžiulę pasipiktinimo bangą.

Pasirodo, kad jaunikiui šventė baigėsi itin greitai.

„Facebook“ puslapyje išplatintas vaizdo įrašas iš antrosios, neoficialios vestuvių dalies, papiktino ne vieną. Čia matomas jaunikis, panašu, išties trankiai ėmė švęsti vestuves bei padaugino šampano – jam nė nebeišėjo pačiam pavalgyti.

Anot puslapio „UNILAD“, kuriame vaizdo įrašas ir buvo patalpintas, maitinti ką tik jos dukrą vedusį vyrą ėmė jos motina. Paduodama jam sumuštinį atsikąsti moteris matoma itin pikta. Neverta stebėtis – jaunikis atrodo toks apgirtęs, kad jam nė neišeina pakelti rankų.

Tiesa, kur jo mylimoji – neaišku, vaizdo įraše jos taip ir nematyti.

Pamatę vaizdo įrašą, socialinių tinklų vartotojai neištvėrė – pažėrė aštrių kritikos strėlių į jaunikio pusę. „Tai nėra juokinga, tai – liūdna. Kodėl nenorėtum prisiminti laimingiausios dienos savo gyvenime? Arba atsiminti save tokį girtą, kad nė pats negali pavalgyti?“, „Jei kažkas tiek išgeria per savo vestuves, panašu, kad ši diena tikrai nebuvo pati laimingiausia“, „Oho, jis išties vertas meilės. Buvimas tokioje stadijoje per savo paties vestuves yra tragiškos santuokos receptas. Labai nepagarbu“, – rašė komentatoriai.

Visą vaizdo įrašą galite pamatyti čia:

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų