REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
5
Wee Man's Kitchen (nuotr. facebook.com)

Australijoje šefas siūlo įspūdingo dydžio kepto maisto porciją, kuri sudaryta iš stulbinančiai didelio kalorijų skaičiaus.

5

Australijoje šefas siūlo įspūdingo dydžio kepto maisto porciją, kuri sudaryta iš stulbinančiai didelio kalorijų skaičiaus.

REKLAMA

Tokią maisto bombą įveiktų tikrai ne kiekvienas.

Iš Škotijos kilęs šefas Chrisas Orras restorane „Victoria“ sukūrė tikrą maisto puotą, kurios metu žmonės galėjo įsigyti maistą išsinešti, o jo kalorijų kiekis – 4000 kalorijų.

Šefas šį patiekalą pavadino gana skambiai „Didelė mirtis“, nenuostabu, kad jis davė tokį pavadinimą, juk tiek kalorijų vienoje porcijoje, gali sukelti rimtų sveikatos negalavimų.

Jis apjungė daugybė maisto išsinešti patiekalų į vieną didelę porciją. Joje jis panaudojo picą, bulvių traškučius, vištienos sparnelius, keptą dešrą, tris kebabus, sūrį bei riebų padažą.

Šis patiekalas kainuoja 43 eurus, o dėžutės dydis 30 cm. Nors šis patiekalas vienam asmeniui būtų pražūtingas, tačiau šefas skelbia, kad viena dėžutė skirta dviems asmenims. Jis juokauja, kad jeigu perkantis asmuo yra rūpestingas, tai šia porcija puikiai galėtų pasidalinti ir keturi žmonės. Ši greito maisto dėžutė viršija dvigubai rekomenduojamos kalorijų normos žmogui. Moterims reikia per dieną suvartoti tik 2000 kalorijų per dieną, o vyrams šiek tiek daugiau – 2500.

Šefas džiaugiasi, jog jo sukurtas patiekalas darosi vis populiaresnis, pastebėjo jau ir nuolatinių klientų, kurie su šeimomis ateina pasimėgauti šiuo maistu.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų