REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
6
Paskelbė apie Kabajevos gimdymą: Putinui gimė dvynukai? (nuotr. SCANPIX)

Kelios Rusijos žiniasklaidos priemonės paskelbė, kad Rusijos prezidento Vladimiro Putino meiluže vadinama Alina Kabajeva neseniai pagimdė dvynukus.

6

Kelios Rusijos žiniasklaidos priemonės paskelbė, kad Rusijos prezidento Vladimiro Putino meiluže vadinama Alina Kabajeva neseniai pagimdė dvynukus.

REKLAMA

„Ekspress-Novosti“, remiantis „šaltinių duomenimis“, paskelbė, kad buvusi profesionali gimnastė du berniukus pagimdė Maskvos ginekologijos ir akušerijos centre. Skelbiama, kad viešumoje itin retai besirodanti Rusijos Dūmos narė buvo paguldyta į itin svarbių asmenų palatą, o kitos gimdyvės iš ten buvo iškeltos į kitus skyrius.

Teigiama, kad berniukai gimė gegužės 7-ąją, tačiau naujiena žiniasklaidai buvo nutekinta tik vakar.

Internetiniame leidinyje tikinama, kad dėl tokios konspiracijos gali kilti nauja gandų banga dėl to, kas yra šių vaikų tėvas. A. Kabajevą jau eilę metų persekioja įtarimai susilaukus vaikų nuo V. Putino.

Putino ir Kabajevos santykiai žiniasklaidoje

2008-aisiais pasaulis pirmą sykį sužinojo, kad A. Kabajeva ir V. Putinas planuoja vestuves. Tuomet šią informaciją paskelbė leidinys „Moskovskij korespondent“. Pats Rusijos prezidentas tuomet pareiškė, kad „šioje istorijoje nėra nė žodžio teisybės“. Praėjus porai dienų leidinio savininkas Aleksandras Lebedevas uždarė jį teisindamasis tuo, kad jis yra nuostolingas.

REKLAMA
REKLAMA

Antrą sykį apie A. Kabajevos ir V. Putino ryšius prabilta 2015-aisiais. Tuomet paaiškėjo, kad vienoje prabangioje Šveicarijos klinikoje buvusi sportininkė pagimdė vaiką. Informaciją apie tai pateikė vietos leidinys „Neue Zurcher Zeitung“.

REKLAMA

Tuo metu V. Putinas 2013-aisiais paskelbė, kad skiriasi su savo žmona Liudmila, su kuria kartu santuokoje pragyveno beveik 30 metų.

 

Pačios A. Kabajevos su vaikais niekas niekada ir nematė. Sportininkė 2013-aisiais yra pareiškusi, kad vaikų neturi. Tačiau kiek anksčiau viename iš renginių ji pasirodė su mažu berniuku. Jis buvo pristatytas kaip „giminaitis“, o vėliau pati A. Kabajeva aiškino, kad „tai buvo draugės sūnus“.

Po baigtos sporto karjeros ir nesėkmingų bandymų versle tapusi politike moteris itin retai pasirodo žiniasklaidoje, vengia viešumos ar renginių, kuriuose galėtų būti žurnalistų. Kodėl ji pasirinko tokį neviešą gyvenimo būdą, pati A. Kabajeva niekaip nesiaiškina.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų