REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Vienas geriausių pasaulio futbolininkų Cristiano Ronaldo prisipažino pavargstantis dėl nuolatinės futbolo pasaulio kritikos jo atžvilgiu.

Vienas geriausių pasaulio futbolininkų Cristiano Ronaldo prisipažino pavargstantis dėl nuolatinės futbolo pasaulio kritikos jo atžvilgiu.

REKLAMA

Šią vasarą į Turino „Juventus“ klubą persikėlęs 34-erių portugalas yra vienas daugiausiai titulų iškovojusių planetos žaidėjų, tačiau niekada negali leisti sau atsipalaiduoti.

Italijos „Serie A“ pirmenybėse debiutavęs C. Ronaldo per 29 rungtynes įmušė 21-1 įvartį, o jo atstovaujamas „Juventus“ klubas anksčiau laiko užsitikrino čempionų titulą.

Visgi, į šią Italijos komandą futbolininkas atvyko vedinas tikslo iškovoti UEFA Čempionų lygą, tačiau turnyro ketvirtfinalyje komandą eliminavo Amsterdamo „Ajax“ vienuolikė.

„Juventus“ šiame sezone nepavyko iškovoti ir Italijos taurės, todėl net ir mušdamas daug įvarčių C. Ronaldo sulaukia nemažai kritikos.

REKLAMA
REKLAMA

Jam ramybės neduoda ir nuolatiniai palyginimai su „Barcelona“ lyderiu Lioneliu Messi.

„Neneigsiu, kad kartais mane tai vargina ir erzina, nes atrodo, kad kiekvienais metais kuriu kažkam įrodyti, kad tikrai esu geras futbolininkas. Tai yra sunku. Visuomet turiu jausti papildomą spaudimą kažką žmonėms įrodyti, ne tik sau, bet ir žmonėms aplink mane. Savo šeimai, savo motinai, savo sūnui, kuris vis sako: „Crisai, turi rytoj laimėti“.

REKLAMA

Tai priverčia tave būti aktyvesniu. Visuomet turiu treniruotis, bet ateina toks laikas, kai tiesiog nori visiems pasakyti, kad paliktų mane ramybėje. Nemanau, kad jie mane laiko robotu, bet visi mane mato kaip žmogų, kuris niekuomet negali turėti jokių problemų, kuris niekuomet negali liūdėti.

Kaip gali būti liūdnas ar nepatenkintas, jeigu uždirbi milijonus? Bet aš tai suprantu. Žinau, kad žmonės laukia su šautuvu rankose, kol pramušiu vienuolikos metrų baudinį arba susimausiu svarbiose rungtynėse. Tai jau yra mano gyvenimo dalis ir turiu su tuo susigyventi. Esu tam pasiruošęs jau daugelį metų“, - teigia C. Ronaldo.

Anksčiau C. Ronaldo devynis metus atstovavo Madrido „Real“ klubą, bei per šį laiką net 4 kartus triumfavo UEFA Čempionų lygoje.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų