• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
107
Žurnalo L'Officiel pristatymo akimirkos (tv3.lt fotomontažas)

Žurnalas „L'Officiel Lithuania“ pristatė naują balandžio mėnesio numerį, kurį pirmą kartą puošia trys skirtingi viršeliai su trimis žavingomis herojėmis – Gabriele Martirosianaite, Alina Silivanova ir Toma Jankauskaitė.

107

Žurnalas „L'Officiel Lithuania“ pristatė naują balandžio mėnesio numerį, kurį pirmą kartą puošia trys skirtingi viršeliai su trimis žavingomis herojėmis – Gabriele Martirosianaite, Alina Silivanova ir Toma Jankauskaitė.

REKLAMA

Į naujojo žurnalo numerio pristatymą susirinko ir ryškiausios Lietuvos žvaigždės.

Renginio nepraleido – Simona Starkutė, Gabrielė Martirosianaitė, Rimvydas Širvinskas, Deimantė Kazėnaitė, Saugirdas Vaitulionis, Milita Daikerytė bei daugelis kitų.

Renginio metu buvo pristatytas ne tik naujasis žurnalo numeris, bet ir dizainerio Roberto Kalinkino drabužių kolekcija. Podiumu penktadienio vakarą žingsniavo ir Gabrielė Martirosianaitė.

Žaismingas geltonas, svajingas žydras ir elegantiškas juodai baltas – balandžio mėnesio „L'Officiel Lithuania“ viršeliai kuria skirtingas nuotaikas, tačiau visus juos puošia tos pačios trys moterys, kurias sieja naujo numerio tema – draugystė.

REKLAMA
REKLAMA

„Man atrodo, moteriška draugystė ir solidarumas iš tiesų egzistuoja, o istorija sako, kad moterims ne kartą ir ne du pavyko susivienyti, pamiršus konkurenciją tapti viską savo kelyje šluojančia jėga. Tik ar mums tikrai būtinai reikia sukrėtimų, prisiminti, kad gyvename ne tam, jog nuolat stengtumės būti geresnės už kitas, o tam, kad tiesiog būtume geros. Gal net viena kitai. Moterys moka nuoširdžiai džiaugtis viena kitos laime, didžiuotis viena kitos pasiekimais ir tapti viena didžiule, ne griaunančia, o kuriančia jėga. Atėjo laikas tai prisiminti“, – draugystės temą palietė žurnalo „L'Officiel Lithuania“ vyr. redaktorė Agnė Jagelavičiūtė.

REKLAMA

Viršelio herojėmis šį kartą tapo pramogų ir mados pasaulyje besisukančios bičiulės: makiažo meistrė Alina Silivanova, televizijos laidų ir renginių vedėja Gabrielė Martirosianaitė ir drabužių dizainerė Toma Jankauskaitė.

Žurnalo šventė įvyko automobilių salone „Inchcape“, kuriame pristatyta ir dar viena naujiena – stiliaus ikona pramintas visureigis „Range Rover Evoque“. Naujasis „Evoque“ tęsia savo misiją: užkariauti miesto džiungles ir stileivų širdis. Būtent šis galingas ir novatoriško dizaino visureigis tapo žurnalo mados fotosesijos žvaigžde, kurią įamžino garsenybių fotografas Lukas Gricius. 

Pristatymo vakarą svečius nustebino ekstravagantiškasis atlikėjas Allen Chico, surengęs įsimintiną pasirodymą, buvo pristatyta ir nauja mados namų „Robert Kalinkin“ vestuvinė kolekcija. „Mano suknelės – gana klasikinės, bet kiekviena turi cinkelį, minimalistinę detalę, kuri drabužį padaro įdomesnį ir ne tokį matytą. Šią kolekciją papildėme roko stiliumi, odiniais diržais ir subtiliu nuogumu. Būsimoms nuotakoms patinka ir princesiški siluetai, platėjantys, A formos sijonai, sunkūs ar su daug klosčių – visa tai pritaikėme prie savojo braižo“, – apie naują kolekciją pasakojo dizaineris Robertas Kalinkinas. Finalinį kolekcijos modelį pristatė viena naujojo viršelio herojų – Gabrielė Martirosianaitė, jos ir kitų „Modilinos“ manekenių makiažu pasirūpino Militos grožio studijos makiažo meistrai.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų