REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
36
Moteris  (nuotr. 123rf.com)

Vasario 6 d. horoskopas 12 zodiako ženklų:

36

Vasario 6 d. horoskopas 12 zodiako ženklų:

REKLAMA

Avinas

Atsipalaiduokite ir mažiau kreipkite dėmesio į tai, kad kas nors vėluos ar patys kur nors nespėsite, kad kas nors duš, ges, dings, pasimes, kad aplinkiniai bus kvaili, išsiblaškę, neatsakingi, nervingi. Deja, šiandien tuščia viltis supratimo, palaikymo ar bent jau padorumo iš aplinkinių.

Tauras

Bus svarbu prisiminti senas klaidas, jas analizuoti, iš jų mokytisЖ tai metas, kai susiklosto puikios sąlygos užlipti ant to paties grėblio. Neskubėkite žadėtiб šiuo metu galite pervertinti savo galimybes ir įsipareigoti darbą atlikti ar pinigus grąžinti per nerealų laiką.

Dvyniai

Galite nespėti atlikti svarbiausių darbų, tad negaiškite laiko niekams. Nesivelkite į avantiūras veikloje: ne viskas, kas žiba, auksas (tai gali būti tik vienadienė bižuterija).

REKLAMA
REKLAMA

Vėžys

Nepervertinkite savo jėgų ir galimybių. Pasinaudokite senais ryšiais tvarkydami reikalus, draugų pagalba, patarimais. Mažiau planuokite ir mažiau tikėkitės: šiandien svajoti neperspektyvu.

REKLAMA

Liūtas

Sudėtinga, liūdnoka diena: niekur neskubėkite, dėl nieko nesijaudinkite. Pasistenkite mažiau aplinkiniams kristi į akis, saugokitės intrigantų, nesileiskite įtraukiami į avantiūras.

Mergelė

Nekeiskite ankstesnių ketinimų, nepraraskite tikėjimo ateitimi, net jei šiuo metu jausitės nekaip ir būsite linkę viskuo nusivilti, aklai pasiduoti likimui.

Svarstyklės

Gauti dalykiniai, finansiniai pasiūlymai nebus naudingi. Taupykite jėgas, laiką ir pinigus. Nesiaiškinkite santykių su artimaisiais.

Skorpionas

Tikrinkite gaunamą informaciją: galite patys ką nors ne taip suprasti ar kitų būti suklaidinti. Venkite ginčytis, žadėti, tarpininkauti, už ką nors laiduoti.

REKLAMA
REKLAMA

Šaulys

Nemėginkite išjudinti įstrigusio reikalo. Jei yra galimybė užsiimti artimųjų rūpesčiais, padėkite jiems. Apnikusias liūdnas mintis padės nuvyti susitikimas su draugu, mėgstančiu pokštauti.

Ožiaragis

Apgaulingas metas: galite būti įtraukti į avantiūrą. Neskubėkite patikėti viskuo, ką išgirsite apie savo vaikus, mylimą asmenį. Negeras laikas aiškintis meilės santykius: jūsų priekaištai nepagrįsti, veikiausia netikusios nuotaikos, nuovargio pasekmė.

Vandenis

Gali pablogėti savijauta, nuotaika, jei tikėsitės (juolab imsite reikalauti) tvarkos, atsakingumo ar bent jau sveikos nuovokos. Didesnė klaidų, broko ir įvairių gedimų tikimybė.

Žuvys

Gali pristigti ne tik objektyvumo kolegų, partnerių, artimųjų, ypač sutuoktinio, atžvilgiu, bet ir optimizmo: galite be reikalo įsivelti į skandalą ar imti išgyventi tada, kai reikia tik pasidžiaugti. Svarbius susitikimus bei reikalus atidėkite kitos savaitės pradžiai.

Šaltinis: www.vytautus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų