REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Kaip sakė Oscaras Wilde‘as, „vienintelis būnas atsispirti pagundai – jai pasiduoti.“ Tiesa ta, kad kai kurioms pagundoms atsispirti tiesiog neįmanoma, ir būtent jos suteikia gyvenimui skonio.

Kaip sakė Oscaras Wilde‘as, „vienintelis būnas atsispirti pagundai – jai pasiduoti.“ Tiesa ta, kad kai kurioms pagundoms atsispirti tiesiog neįmanoma, ir būtent jos suteikia gyvenimui skonio.

REKLAMA

Pagal kiekvienos Zodiako ženklą galima išsiaiškinti, kokios pagundos mus veikia stipriausiai ir su kurioms susidūrus sunkiausia susitvardyti, rašoma tgcom24.mediaset.it.

Horoskopai ir žvaigždės suteikia mums galimybę apie savo bei aplinkinių žmonių elgesį suprasti šį tą daugiau.

AVINAS – Didžioji pagunda, kuriai negali atsispirti, yra ginčai su bet kokiu žmogumi, nesutinkančiu su tavo nuomone ar įsitikinimais. Ši pagunda stipresnė už tave – nesugebi apsimesti, kad viskas gerai, ir iškart demonstruoji savo prieštaravimą, taip įsiveldama yra tikrus karus.

Visi turi būti arba su tavimi, ar prieš tave – nepakenti nešališkų žmonių. Vis dėlto kartais reikėtų pasistengti suprasti, kad gali būti naudingesnis diplomatiškas elgesys, ypač darbiniuose santykiuose.

REKLAMA
REKLAMA

JAUTIS – Esi labai stiprus ir užsispyręs žmogus. Jei sieki kokio nors tikslo, niekas negali tavęs sustabdyti. Vis dėlto, kai kuriems dalykams negali atsispirti ir tu.

REKLAMA

Lengviausiai pasiduodi su maistu susijusioms pagundoms – nemoki pasakyti „ne“ šokoladui, mėgstamiausiam desertui, picai ar kitam patiekalui, kuris sužadina tavo apetitą. Tavo dažniausios nuodėmės susijusios būtent su gardumynais, ypač jei tuo metu laikaisi liekninančios dietos.

DVYNIAI – Tau visai nepatinka galynėtis su pagundomis – esi labiau linkusi į norą, kad kas nors tave už tai aprėktų, kaip vaikystėje. Tavo stipriausių pagundų sąrašo viršuje – nevalingas apsipirkinėjimas.

Net jei tau nieko netrūksta, gali iššluoti ištisas aksesuarų ar madingų drabužių parduotuvių lentynas. Jei apsipirkinėji internete, nė nepastebi, kiek pinigų išleidi ir skiri perdėtai dideles pinigų sumas daiktams, kurių po dviejų savaičių tau nebereikės.

REKLAMA
REKLAMA

VĖŽYS – Kai tave užklumpa pagunda, kažkuri tavo dalis visuomet yra pasiruošusi sužadinti tavyje kaltės jausmą. Visuomet stengiesi pagundoms atsispirti, tačiau yra situacijų, kai pasakyti „ne“ tiesiog neįmanoma, ypač jei tavęs paprašoma priglausti benamį gyvūną.

Tavo namai primena Nojaus arką, nes ribų tiesiog nejauti. Nepamiršk, kad daugelis gyvūnų labiau norėtų gyventi laisvėje, o ne tavo bute, kad ir koks jis bebūtų jaukus.

LIŪTAS – Su tavimi pakanka praleisti kelias minutes, ir visiems paaiškėja, kuriai pagundai tu negali atsispirti. Tai – žodžio „aš“ kartojimas bet kokiame kontekste ir bet kokiomis aplinkybėmis. Tau spontaniškai liejasi pasakojimai apie tavo patirtis, apie tai, kaip jautiesi, apie savo jausmus ir turtus.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Bet perspaustas savo privalumų akcentavimas gali duoti priešingus rezultatus. Kai kuriems žmonėms gali būti visai neįdomios tavo įvairiausios patirtys.

MERGELĖ – Būnant su didele grupe žmonių ar giminės susitikime tau labai sunku atsispirti didžiausiai savo pagundai – kritikuoti bet ką, kam teko nelaimė atsidurti po tavo įdėmaus žvilgsnio radaru.

Be situacijos neatitinkančio apsirengimo taip pat kritikuoji tatuiruotes, per gausų makiažą ant merginų veidų, bet gali kritikuoti ir savo gyvenamosios vietos klimatą. Bet jei kas drįsta kritikuoti tave, pasijunti labai blogai.

SVARSTYKLĖS – Esi estetikai labai atidus žmogus, turintis puikų skonį. Džiaugiesi, kad metams bėgant buvo išrasti įvairūs depiliacijos ar celiulito šalinimo prietaisai. Tu nemoki atsispirti smulkioms estetinėms procedūroms, kurių imiesi labai dažnai. Nepasidažiusi ir nepasikvėpinusi net neišeini iš namų. Geriausių tavo draugų tarpe beveik visuomet galima rasti šaunų plastikos chirurgą.

REKLAMA

SKORPIONAS – Seksualiniuose dalykuose tau nėra tabu – jei kas nors tau mirkteli, niekaip negali atsitraukti ir pasakyti „ne“. Pagunda dar labiau didėja, jei sulauki pasiūlymų su vietomis ar pozomis, kurių dar nesi išbandžiusi ir kurios žadina tavo smalsumą. Tačiau savo gerbėjams atsiduodi ne visuomet – dažniausiai su jais palaikai tik emocinį ir psichologinį ryšį. Gerbėjus atstumi tik tam, kad sužadintum savo partnerio pavyduliavimą.

ŠAULYS – Kokiai pagundai neatsispiria tokia pleputė, kaip tu? Turbūt niekaip nesusilaikai nešniukštinėjusi partnerio ar draugo telefone ar kompiuteryje. Telefoną palikti be priežiūros tavo akivaizdoje su tavimi bendraujantiems žmonėms gali būti labai pavojinga.

REKLAMA

Žinai visas gudrybes, kaip greitai atsidaryti jų susirašinėjimus. Tačiau tokie tavo atradimai visai nebūtinai yra tavo gyvenimui atneša grožio ar naudos. Turėtum išmokti pastebėti šį skirtumą.

OŽIARAGIS – Esi žmogus, stiprios valios pastangomis sugebantis atsispirti gyvenimo pagundoms, bet kartais ir tu nebesusivaldai ir joms pasiduodi.

Kalbant apie pinigus, jautiesi labai silpna ir dažnai neatsispiri pagundai internete ar ant paslėptų etikečių patikrinti gautų dovanų kainą. Tau patinka mintis visuomet tiksliai žinoti kiekvieno daikto ir kiekvieno žmogaus vertę. Laimei, tau artimi žmonės neturi kainos.

VANDENIS – Pagundos tau yra tarsi žaidimas ar lažybos, kurioms patirti renkiesi tinkamą laiką ir vietą, per daug nedvejodama ir nesileisdama į sentimentus.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Viena labiausiai tave masinančių pagundų – keisti įpročius, miestus ir gyvenimo būdą. Vien ši mintis tau kelia entuziazmą. Kitiems žmonėms tokius sprendimus priimti yra sunku, o tau tai – gundanti galimybė, kuri gyvenime gali pasitaikyti tik vieną kartą.

ŽUVYS – Nuo pat vaikystės niekada nemokėjai atsispirti pagundai skųstis ir rodyti kaprizus bet kokioje situacijoje ir bet kokiomis pasitaikiusiomis aplinkybėmis.

Net jei gyvenimas būtų rožėmis klotas, tu vis tiek rastum ką nors, kas tau nepatinka ir žadina kaprizingąją tavo charakterio pusę. Šio savo elgesio tiesiog negali suvaldyti, bet būtent tai kartais kelia žavesį tiems žmonėms, kurie tavęs dar gerai nepažįsta ir nori tave palepinti.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų