REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Penktadienis nepagailės iššūkių nei vienam Zodiako ženklui. Kai atrodys, kad viskas klostosi taip, kaip jums norėtųsi, koja kiš aplinkiniai, jų sprendimai.

Penktadienis nepagailės iššūkių nei vienam Zodiako ženklui. Kai atrodys, kad viskas klostosi taip, kaip jums norėtųsi, koja kiš aplinkiniai, jų sprendimai.

REKLAMA

Sausio 25 horoskopas 12 zodiako ženklų:

Avinas

Vargu ar sugebėsite tinkamai įvertinti situaciją: optimizmas gali suklaidinti ir pakenkti. Saugokite savo paslaptis, ypač susijusias su romantiškais nuotykiais. Pavojai laukia kelyje. Saugokitės vagių bei melagių.

Tauras

Daug kvailų ir nereikalingų dalykų gali tekti nuveikti namuose ir darbe. Daugiau kantrybės. Niekuo nesipiktinkite, niekam nieko neaiškinkite. Būkite atidesni, jei tektų užsiimti atsakingu darbu: galite padaryti esminių klaidų.

Dvyniai

Nesivelkite į ginčus su mylimu žmogumi, antrąja puse, taip pat neaptarinėkite neištikimybės ir šeimos biudžeto. Būkite apdairesni ir su dalykiniais partneriais, nerizikuokite tvarkydami finansinius reikalus.

REKLAMA
REKLAMA

Vėžys

Likite sąmoningi, šaltakraujiški: gali užvaldyti emocijos ir priversti pasielgti kvailai. Venkite svaigalų ir neblaivių žmonių.

Liūtas

Netinka imtis svarbių sprendimų. Tai iliuzijų metas, kai galima rimtai apsigauti ne tik dėl finansinių dalykų, bet ir meilės reikalų. Būkite itin atsargūs su užsienio partneriais.

REKLAMA

Mergelė

Iš jūsų gali būti daug pareikalauta ir darbe, ir namie. Negeras laikas aiškintis santykius su vadovybe, tėvais.

Svarstyklės

Pasistenkite atsiriboti, likti nepriklausomi nuo svetimos įtakos. Nepasikliaukite draugų nuomone ir nesikreipkite su prašymais į įtakingus bičiulius, užsieniečius.

Skorpionas

Būtų protinga atsisakyti bendravimo, ypač su įtakingais žmonėmis, užsieniečiais, ilgiau pabūti vieniems, taip išvengsite nereikalingų pagundų, klaidingų apsisprendimų. Nepasiduokite provokacijoms, mėginimui šantažuoti.

Šaulys

Nepasikliaukite pirmu įspūdžiu: jokių neapgalvotų ir skubių veiksmų. Nereikėtų tikėti ir draugų pažadais, jų nuomone, mat jūsų savisaugos jausmas gali snausti.

REKLAMA
REKLAMA

Ožiaragis

Galite nukentėti tvarkydami finansinius reikalus: negeras laikas sandoriams, netinka skolinti pinigų ar imti kreditą.

Vandenis

Likite santūrūs: saiko jausmas bendraujant, vertinant situaciją padės blaiviau pažvelgti į situaciją, neapsirikti. Tai nelemtų sutapimų, kvailų atsitiktinumų diena, kai nereikia skubėti patikėti tuo, ką išgirsite, skolinti pinigų, daiktų, automobilių, pasirašyti reikšmingų dokumentų.

Žuvys

Kvailos mintys, negeri prisiminimai, senos nuoskaudos neleis likti objektyviems, darys jus kerštingus. Galimi apmaudūs nesusipratimai su vadovu, tėvais, mylimu asmeniu. Būkite labai atsargūs tvarkydami piniginius ir turto reikalus.

Šaltinis: vytautus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų