REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
12
Moteris  (nuotr. 123rf.com)

Dviem Zodiako ženklams žada ypatingą sėkmę: nepražiopsokite

Gruodžio 30 horoskopas 12 zodiako ženklų:

12

Gruodžio 30 horoskopas 12 zodiako ženklų:

REKLAMA

Avinas

Antra dienos pusė įspūdinga, viskas keičiasi jūsų naudai. Dabar jūs nugalėtojai. Tai geras laikas ieškoti paramos, užmegzti bendradarbiavimą.

REKLAMA
REKLAMA

Tauras

Galima aiškintis santykius su žmogumi, kuris jus skaudina, jūsų nevertina: neslėpkite savo išgyvenimų, tai geras laikas išsakyti viską, kas susikaupė. Pats sėkmingiausias laikas iki pietų.

REKLAMA

Dvyniai

Gera diena kelionėms, viešnagėms, susitikimams su užsieniečiais. Ypač puikus, romantiškas vakaras, praleiskite jį su tais, kuriuos mylite.

Vėžys

Sėkmė garantuota iki pietų, o vėliau viską lems jūsų geri santykiai su aplinkiniais. Būkite atidesni, švelnesni artimiesiems, ypač vaikams, mylimam žmogui, tuomet tikrai įvyks gerų pokyčių jūsų santykiuose.

Liūtas

Sėkminga diena: ateina gerasis persilaužimas.

Mergelė

Nepersistenkite, taupykite jėgas. Patartina daryti tik tai, kas malonu, patinka. Kuo ramiau, tyliau elgsitės, tuo daugiau laimėsite.

REKLAMA
REKLAMA

Svarstyklės

Naudingų rūpesčių diena: sutelkite jėgas, kad sutvarkytumėte svarbų reikalą, kad priverstumėte partnerius, sutuoktinį įvykdyti duotus įsipareigojimus. Tai puiki diena susitikimams su naujais žmonėmis, svarbiais jūsų veiklai.

Skorpionas

Tai jėgų bei sveikatos atgavimo metas: labiau susirūpinkite savimi. Nešykštėkite laiko ir pinigų vaikams, sutuoktiniui, mylimam žmogui.

Šaulys

Naudingų pokalbių, gerų naujienų metas. Po pietų tinkamas laikas įvairiems susitikimams bei kelionėms. Paklausykite gautų patarimų, ypač dėl sveikatos bei išvaizdos.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Ožiaragis

Nurimkite: atėjo laikas kiek atsitraukti nuo dalykinių reikalų. Imkitės tik pačių svarbiausių, būtiniausių darbų, taupykite jėgas.

Vandenis

Sėkmingas laikas, kai jums svarbus reikalas ima ir pasisuka palankia linkme. Laukia geros žinios apie jūsų šeimos reikalus bei pinigus. Galima netikėta dovanėlė iš vaikų ar mylimo žmogaus.

Žuvys

Tikrinkite gaunamą informaciją. Gali gesti darbinė technika, transportas, tad viskam skirkite daugiau laiko.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų