REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
24
Astrologija (nuotr. Fotolia.com)

Penktadienis daugeliui Zodiako ženklų prognozuojamas gan darbingas bei naudingas tiek asmeniniame gyvenime, tiek darbe. Tačiau neapsigaukite, gerai apgalvokite svarbius sprendimus

24

Penktadienis daugeliui Zodiako ženklų prognozuojamas gan darbingas bei naudingas tiek asmeniniame gyvenime, tiek darbe. Tačiau neapsigaukite, gerai apgalvokite svarbius sprendimus

REKLAMA

Gruodžio 28 horoskopas 12 zodiako ženklų:

Avinas

Šauni diena. Prireikus rizikuokite, jums pasiseks. Būkite atidesni šeimos narių, antrosios pusės nuomonei (nepamirškite ir jausmų).

Tauras

Diena tinkama tvarkyti svarbius darbo reikalus, ieškoti naujų uždarbio šaltinių. Moterims, beje, tiks aiškintis santykius su antrąja puse.

Dvyniai

Šios dienos naujienos, susitikimai bus naudingi, padės spręsti finansines problemas. Būkite dėmesingi draugų įspėjimams, patarimams. Pats geriausias laikas su kuo nors susitikti, derėtis, pasirašyti finansinius dokumentus bus iki pietų.

Vėžys

Palankus metas, tik mokėkite laukti. Jau antrą dienos pusę aplinkybės pasisuks palankesne linkme (ko gero, seno draugo ar partnerių dėka) ir kai kas svarbaus išsispręs jūsų labui.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas

Sėkminga diena, tiesa, bus svarbu, kad jūsų sprendimams pritartų artimieji. Tai geras laikas ieškoti naujų galimybių plėtoti veiklą, palanku užmegzti naujus dalykiniu ryšius. Vakare venkite ginčų su artimaisiais, ypač tėvais.

REKLAMA

Mergelė

Imkitės sudėtingų darbų, kuriems reikia drąsos, įkvėpimo bei gerų ryšių. Tarkitės su kolegomis, draugais dėl darbo problemų. Diena palanki ir svarbiems susitikimams su įtakingais asmenimis, užsieniečiais.

Svarstyklės

Nepraleiskite geros progos pasikalbėti su svarbiais žmonėmis darbo klausimu: jie bus nusiteikę draugiškai, sutiks paremti.

Skorpionas

Rizikuoti patiems nereikia, labiau pasikliaukite aplinkinių, o ypač savo poros ar partnerių darbe, sprendimais bei pagalba: tegu jie daugiau dėl jūsų pasistengia.

Šaulys

Diena daug kuo palanki. Imkitės pačių svarbiausių, atsakingiausių reikalų. Tai pats svarbiausias laikas, kai galima rizikuoti, veltis į avantiūras, ypač iki pietų.

REKLAMA
REKLAMA

Ožiaragis

Naudinga susitikti su svarbiais žmonėmis, su vadovu aptarti darbo klausimų: jūsų reikalai dabar gali pasikeisti į gera. Taip pat palanku pasirašinėti ilgalaikius finansinius dokumentus su užsieniečiais. Galimi išskirtiniai susitikimai, perspektyvios pažintys.

Vandenis

Įkvėpimo semkitės iš aplinkinių, kitų kalbose stenkitės išgirsti naujų dalykų, naujų idėjų: jos ilgam taps atsparos tašku. Iki pietų reikia imtis iniciatyvos; būtent dabar galite įvykių eigą pakeisti gerokai palankesne linkme.

Žuvys

Pasikliaukite savieiga, ir laimė tikrai nusišypsos, o reikalai pakryps naudingesne linkme. Šiandien beveik savaime gali išsispręsti painus klausimas, ypač jei kreipsitės pagalbos, užtarimo į draugus.

Šaltinis: www.vytautus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų