REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Pirmadienį sporto klube „Impuls“, Fabijoniškių g., lankęsis žmogus. Vyras mirė greitosios pagalbos automobilyje.

Pirmadienį sporto klube „Impuls“, Fabijoniškių g., lankęsis žmogus. Vyras mirė greitosios pagalbos automobilyje.

REKLAMA

Tai tv3.lt patvirtino sporto klubo atstovai.

Vyras (gimęs 1945 m.) sportavo baseine, kai 10.30 val. jam pasidarė bloga.

Kaip teigė sveikatingumo klubų „Impuls“ tinklo vadovas Antanas Sakalauskas, 73-metų vyras pirmadienio rytą sporto klube lankėsi kartu su žmona.

„Baseine klientas plaukiojo apie 30 minučių, tuomet priplaukė prie baseino takelius skiriančios juostos pailsėti ir po kelių minučių netikėtai susmego. Šalia buvę žmonės – klientas, kuris plaukė bendrame take ir baseino prižiūrėtojas – nedelsiant sureagavo, ištraukė jį iš vandens ir pradėjo gaivinti. Vyras buvo nuolat gaivinamas iki tol, kol atvyko greitoji. 

Klubo darbuotojai iš karto iškvietė greitąją medicinos pagalbą, kuri atvyko per 5 minutes. Atvykę medikai atstatė vyro pulsą ir kvėpavimą bei perkėlė jį į medikų automobilį. Vykstant į ligoninę, medikai bandė stabilizuoti vyro sveikatos būklę, deja, po 20 minučių gavome informaciją, kad vyras neišgyveno. Reiškiame nuoširdžią užuojautą mirusio vyro šeimai dėl netekties“, – teigė A. Sakalauskas.

Pirminiais „Impuls“,duomenimis, atsitikimą galėjo lemti kliento sveikatos problemos. Pagal šeimos medikams pateiktą informaciją, jis sirgo cukriniu diabetu.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų