REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Tiesą sakant, kiekvienas Zodiako ženklas su pykčio problemomis tvarkosi savaip – vieni išsilieja pykčio proveržiais, o kiti užsisklendžia savo pykčio kiaute.

Tiesą sakant, kiekvienas Zodiako ženklas su pykčio problemomis tvarkosi savaip – vieni išsilieja pykčio proveržiais, o kiti užsisklendžia savo pykčio kiaute.

REKLAMA

Turbūt visi pažįstame bent vieną žmogų, kuriam niekaip nepavyksta susivaldyti, bet kuriam Zodiako ženklui jie priklauso? Ar jūs dažnai supykstate? Ar jūsų Zodiako ženklas priklauso patiems pikčiausiems?

Astrofame.com astrologijos ekspertai atskleidžia, ar esate trijų pikčiausių ir karštakošiškiausių Zodiako ženklų tarpe.

Tai – su asmenybe susijęs klausimas! Kai kurie Zodiako ženklai supyksta labai greit, o kiti iškilusiais problemas sprendžia daug ramiau. Pyktis – tai emocija, kuri kartais gali būti spontaniška ir sunkiai suvaldoma, tačiau situacija pasidaro tikrai sudėtinga, kai pyktis užtemdo protą.

Avinai, Skorpionai ir Vandeniai garsėja dažniausiai pykčiu pratrūkstančių Zodiako ženklų reputacija – jie tikrai ne iš tų, kurie supykę išlieka ramūs...

REKLAMA
REKLAMA

Skaitykite patarimus, kaip šiems Zodiako ženklams suvaldyti pyktį.

Avino požymiai: supykęs nejuokauja!

Marsas yra Avino valdančioji planeta, simbolizuojantį nuolatinį veiksmą ir judėjimą. Kadangi yra pirmasis Zodiako ženklas,

REKLAMA

Avinas visuomet imasi veiklos, dievina kūrybingumą ir be problemų dalijasi savo idėjomis. Avinai dažnai imasi veiksmų jų gerai neapgalvoję – jie negali pakęsti lūkuriavimo ir nieko neveikimo. Kantrybės jiems trūksta todėl, kad jie nori kuo greičiau situaciją sutvarkyti.

Avine, štai kaip tau suvaldyti savo pyktį: norint išvengti spaudimo, Avinams reikia bėgioti, vaikščioti ar kilnoti svorius. Jei draugaujate ar dirbate su Avinu, pasiūlykite jam ar jai kokį nors sportišką užsiėmimą – tai tikrai padės jiems nusiraminti ir pasižiūrėti į viską iš kitos perspektyvos.

REKLAMA
REKLAMA

Skorpiono požymiai: liepsnoja pykčiu!

Skorpiono valdančiosios planetos yra Marsas ir Plutonas. Dėl Marso poveikio Skorpionas yra impulsyvus – jis atsikerta greitomis ir kandžiomis atakomis. Skorpionas puikiai moka užtildyti savo priešus ir prisikasti iki pat apie juos sklandančių apkalbų ištakų.

Taip galima ne juokais įžeisti žmones. Skorpionai yra linkę nerimauti, klausinėti per daug klausimų ir imtis veiksmų gerai jų neapgalvoję. Jie nebijo pavojų, yra neapdairūs ir šoka tiesiai į ugnį, norėdami sutvarkyti situaciją ar išgelbėti tuos, kuriuos gerbia.

Skorpione, štai kaip tau suvaldyti savo pyktį: kovos menai padeda Skorpionui nukreipti savo energiją tinkama linkme.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Norėdami išvengti Skorpiono puolimų, užrašykite juos į kovos menų klubą.

Vandenio požymiai: jo pyktis – nepermaldaujamas!

Vandenio tikrai nebūtų galima pavadinti išlaikytu žmogumi. Vandeniai nesileidžia stabdomi manančių kitaip ir nuolat šaiposi iš kitų žmonių nuomonių. Trumpai tariant, Vandeniai daro tik tai, ką yra sumanę, ir dažnai jų elgesį sąlygoja staigūs impulsai.

Vandeni, štai kaip tau suvaldyti savo pyktį: norėdamas gauti taikios energijos, Vandenis privalo medituoti arba keliauti. Jei draugaujate ar dirbate su Vandeniu, nemėginkite jiems nurodinėti – duokite jiems pakankamai laiko ir erdvės, kad jie galėtų viską ramiai apgalvoti.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų