REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Ši diena daugeliui Zodiako ženklų prognozuojama gan palanki diena, tačiau jei būsite neatsargūs neišvengsite rūpesčių. 

Ši diena daugeliui Zodiako ženklų prognozuojama gan palanki diena, tačiau jei būsite neatsargūs neišvengsite rūpesčių. 

REKLAMA

Spalio 25 horoskopas 12 zodiako ženklų:

Avinas

Šiandien nesunkiai rasite atsakymus į keblius klausimus, netgi nebūtinai logiškus. Galėsite puikiai pasiremti intuicija. Gali pasitvirtinti kai kurie mistiniai dalykai, prietarai.

Tauras

Gali atsirasti naujų vilčių, susijusių su uždarbiu, nuosavybe. Per nelegalią ar papildomą veiklą galimi pinigai, kitokia nauda. Nepatariama aiškintis meilės santykių, ypač jei jie susikomplikavę.

Dvyniai

Galite turėti rūpesčių dėl nuosavybės, draudimo arba dėl komercinių susitarimų, bet pavyks sklandžiai išspręsti visas problemas. Gali padėti įtakingas pažįstamas. Įmanoma ir socialinė pagalba.

Vėžys

Intensyviai bendraudami šiandien galite atrasti atsakymus į iš pažiūros gana painius klausimus. Gali būti, kad kitiems stengsitės suteikti informacijos, pademonstruoti savo pranašumą, kompetenciją.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas

Tikėtini smulkūs rūpesčiai darbe ir namuose. Popiet galite patirti malonesnių įspūdžių, susipažinti su simpatiškais žmonėmis.

Mergelė

Tikriausiai nepakankamai realistiškai vertinsite situaciją. Galite būti pernelyg entuziastingi ir pasiduodantys kitų įtakai. Nepulkite įgyvendinti staiga kilusios ar kažkieno įpirštos minties, kol gerai visko neapsvarstėte.

REKLAMA

Svarstyklės

Jeigu mėginsite sudaryti sutartis, derėtis, būkite pasirengę kantrybės išbandymams. Svarbu rasti kompromisą, tarpusavio supratimą bendraujant su tais, nuo kurių priklauso reikalo sėkmė.

Skorpionas

Diena bus kupina įvykių ir kontaktų. Bus progų užmegzti glaudesnius dalykinius ryšius su naujais pažįstamais, kolegomis, vadovybe. Visgi įmanomas kompromituojamas nutikimas darbe.

Šaulys

Tikėtina, kad teks spręsti sudėtingas bendravimo problemas, gludinti santykius. Regis, labai padės humoras ir takto jausmas. Nuo pavakarių jau galvosite apie nekasdieniškus dalykus, meilę, filosofuosite.

REKLAMA
REKLAMA

Ožiaragis

Būsite nusiteikę filosofuoti, stebėti, kas vyksta aplink, aiškintis priežastis ir pasekmes. Bus įmanoma gana objektyviai suvokti tiesą, tačiau ji gali ir nedžiuginti. Naudokitės įgyta patirtimi, žinių bagažu.

Vandenis

Galima pradėti ilgalaikius darbus, sudėtingus projektus, tam užteks tiek kantrybės, tiek lėšų. Tikriausiai rūpės naudingos pažintys, sportas, žaidimai, pobūviai. Padidės jūsų populiarumas.

Žuvys

Šiandien pravartu užsiimti neužbaigtais darbo reikalais, ieškoti galimybės įsidarbinti ar pakeisti tarnybą, gydytis ar lankyti ligonius, rūpintis savo įvaizdžiu, higiena, grožiu. Seksis užsiimti slapta veikla, menu.

Šaltinis: www.vytautus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų