REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
24
„X Faktoriuje“ – įžūlaus reperio akibrokštas: žemino teisėjus, išvadino blogai dainuojančiais (nuotr. Vido Černiausko)

Šį vakarą prie ekranų pakvies TV3 muzikinis šou „X Faktorius“. Jame pasirodys apie šlovę, žinomumą ir 15 tūkstančių eurų svajojantys. Vienas iš tokių Mantas Povilaitis, aplinkinius traukiantis savo išskirtine išvaizda.

24

Šį vakarą prie ekranų pakvies TV3 muzikinis šou „X Faktorius“. Jame pasirodys apie šlovę, žinomumą ir 15 tūkstančių eurų svajojantys. Vienas iš tokių Mantas Povilaitis, aplinkinius traukiantis savo išskirtine išvaizda.

REKLAMA

Vaikino kūną puošia įvairios tatuiruotės. Viena iš jų yra ant veido, skruostikaulio. Mantas išsitatuiravęs chameleoną, įprasminantį jo muzikinę veiklą, gebėjimą prisitaikyti prie aplinkos ir sceninį pseudonimą Ha Million. „X Faktoriaus“ dalyvis teigė, kad taip nusprendė pasielgti sąmoningai. Vaikinas siekė nesusirasti normalaus darbo ir pastatyti save į tokias vėžes, kad darytų tai, ką nori ir turi daryti.

„Aš turiu didelių tikslų. „X Faktorius“ labai man pakeliui. Labai noriu laimėti šį konkursą, pasiimti pinigus ir įrašyti profesionalų albumą. Aš esu žmogus, kuris labai nori užvaldyti pasaulį“, – prieš lipdamas į sceną kalbėjo M. Povilaitis. 25 metų vaikinas gimė Jonavoje, o šiuo metu gyvena Vilniuje. Sostinėje jis įrašinėja muzikos įrašus, dirba su reklamos pardavimais, rašo dainas.

REKLAMA
REKLAMA

„Kadangi čia atsidūriau, man sekasi ne taip gerai, kaip norėčiau, kad sektųsi. Norėčiau būti pasaulyje populiarus repo atlikėjas. Šiai dienai aš nesu populiarus“, – sakė vaikinas.

REKLAMA

„X Faktoriaus“ scenoje M. Povilaitis atliko savo kūrybos repo dainą „Myliu tave“. Vaikino pasirodymas nesužavėjo teisėjų ir jie išsakė kritiką. M. Povilaitis komentarus apie savo dainavimą pasitiko itin aršiai. Šį vakarą, 19.30 val. žiūrovai taip pat turės galimybę įvertinti M. Povilaičio dainavimą.

Tatuiruotės, džinsai, kiauras megztinis, piešinėlis po akimi... Viskas yra daug kartų kiečiau nei tavo repavimas. Atrodei kaip koks antrokas, trečiokas, bandantis pasakyti eilėraštį“, – sakė Saulius Urbonavičius-Samas.

„Tai yra absoliučiai beviltiška. Tai yra blogis, tą reikėtų drausti“, – savo nuomonę išsakė Marijonas Mikutavičius.

REKLAMA
REKLAMA

„Ne, dabar pasiginčykime. Jūs, ponas, be backų (liet. pritriantys vokalai) blogai dainuojate, jūs ponas be backų blogai dainuojate. Jazzu gerai dainuoja, Prūsaitis – normaliai“, – teisėjams atšovė M. Povilaitis ir pridūrė, kad jis ne dainuoja, o repuoja.

„Ne tavo reikalas, kaip mes dainuojame. Tu ir repuoji blogai. Paklausysi savęs iš šalies per televiziją, tada suprasi, apie ką mes kalbame ir kodėl mums nelabai patinka. Esi geras pardavėjas, bet neturi produkto“, – sakė S. Urbonavičius-Samas.

„Aš bent dainuoju šiek tiek. Tu net to nedarai. Tu net nerepuoji, tu – deklamuoji eilėraštį. Pasakyti du žodžius per minutę yra sugebėjimas?“ – klausė Marijonas Mikutavičius.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„Duokite man surizikuoti – atlikti kitą dainą. Jums labiau patiks. Ji greitesnė“, – po kritikos lavinos teisėjams sakė M. Povilaitis.

„Tu ką tik išvadinai teisėjus neprofesionaliais. O dabar reikalauji, kad jie tave išgirstų. Aš apakusi“, – stebėjosi J. Arlauskaitė-Jazzu. M. Povilaičio pasirodymą TV3 žiūrovai išvys jau šį vakarą, 19.30 val.!

„X Faktorius“ – geriausias visų laikų šou tavo gyvenime! Sekmadieniais, 19.30 val. per TV3!

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų