REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
44
 „X Faktoriaus“ teisėjai (nuotr. Organizatorių)

Populiariausias visų laikų muzikinis šou „X Faktorius“ grįžta į televizijos ekranus. Jau šį sekmadienį, 19.30 val. TV3 žiūrovai išvys pirmąją šeštojo sezono laidą.

44

Populiariausias visų laikų muzikinis šou „X Faktorius“ grįžta į televizijos ekranus. Jau šį sekmadienį, 19.30 val. TV3 žiūrovai išvys pirmąją šeštojo sezono laidą.

REKLAMA

Intriguojantys, pribloškiantys, priverčiantys muzikos profesionalus ploti atsistojus – šou dalyviai nepaliks abejingų.

Kiekvieną savaitę juos vertins projekto teisėjai: Justė Arlauskaitė-Jazzu, Marijonas Mikutavičius, Saulius Prūsaitis ir Saulius Urbonavičius-Samas.

„Prieš pradedant filmuoti naująjį sezoną galvojome, ar pavyks padaryti geriau nei buvo. Juk praėję projekto sezonai buvo itin populiarūs ir padovanojo mums tikrų muzikos žvaigždžių. Atsisėdę į teisėjų kėdes ir pamatę pirmuosius pasirodymus, supratome, kad bus dar geriau. Šis sezonas bus itin karštas – dalyvauti „X Faktoriuje“ panoro rekordinis skaičius itin talentingų žmonių. Juk kitaip ir būti negali – tai pats populiariausias šou Lietuvoje, o jo dalyviai tampa šalies muzikos žvaigždėmis. Tai geriausia kelio pradžia, norint įsitvirtinti muzikos padangėje“, – pasakoja šou prodiuseris ir teisėjas S. Urbonavičius-Samas.

Prieš pat didžiąją „X Faktoriaus“ premjerą, šou teisėjai įsiamžino fotosesijoje. Vienoje iš nuotraukų jie pozuoja apsirengę... superherojų kostiumais! Fotografuojantis studijoje skambėjo juokas – teisėjai su šiomis aprangomis atrodė tikrai neįprastai.

REKLAMA
REKLAMA

„Ko nepadarysi dėl gero kadro ir žiūrovo. „X Faktoriuje“ visi teisėjai turi supergalių ir sugeba išpildyti didžiausias šou dalyvių svajones. Laukia labai įdomus, smagus ir stebinantis sezonas. Jei dalyviai sugebėjo nustebinti mus, visko mačiusius teisėjus, bus nustebinti ir TV3 žiūrovai“, – šypsosi S. Urbonavičius-Samas.

Jau pirmosios laidos metu netrūks pasirodymų, kurių metu žiūrovai sulaikys kvapą. Nesuvaidintos emocijos, euforija, ašaros, nusivylimas – laidos žiūrovų laukia tikra emocijų bomba.

„X Faktorius“ – geriausias visų laikų šou tavo gyvenime! Jau sekmadienį, 19.30 val. per TV3!

 

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų