REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Šiandien daugeliui patariama nesiimti svarbios veiklos pirmoje dienos pusėje. Rekomenduojama išlikti ramiais, neskubėti priimti svarbių sprendimų iš karto.

Šiandien daugeliui patariama nesiimti svarbios veiklos pirmoje dienos pusėje. Rekomenduojama išlikti ramiais, neskubėti priimti svarbių sprendimų iš karto.

REKLAMA

Rugpjūčio 29 horoskopas 12 zodiako ženklų:

Avinas

Nepervertinkite savo žinių ir sėkmės: dėl lengvabūdiškumo galite kai ką svarbaus praleisti, apsirikti. Tiesa, šiandien iš bet kokių netikusių situacijų gana sėkmingai išsisuksite. Venkite naudotis savo (šeimos ar mylimo asmens) ryšiais ar įtaka.

Tauras

Net jei viskas atrodys teisinga, neskubėkite apsispręsti ar pasirašyti svarbaus dokumento: pakaks iliuzijų dėl veiklos.

Dvyniai

Nebloga diena, jums pakaks įžvalgumo ir nuoseklumo. Sulauksite gero patarimo ir pagalbos iš vyresnių žmonių ar patyrusio draugo. Pirmą dienos pusę užmegztos pažintys, susitikimai, susitarimai bus naudingi.

Vėžys

Netinkama diena dalintis savo paslaptimis ar kreiptis į ką nors su konfidencialiu prašymu. Ypač popiet nepalankus metas. Būsite pernelyg pažeidžiami, jautrūs. Netinka pinigų investuoti ar skolinti.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas

Sėkminga pirma dienos pusė, tačiau popiet galite dėl karštakošiškumo suklysti vertindami savo galimybes, artimųjų poreikius ir elgesį. Nieko neteiskite, nieko nemokykite. Venkite patarinėti ir neaptarinėkite su kitais savo reikalų.

REKLAMA

Mergelė

Neskubinkite įvykių. Verta susimąstyti, ar jūsų norai įgyvendinami, ar poreikiai atitinka galimybes?

Svarstyklės

Svarbiam pokalbiui, susitarimui nebloga pirma dienos pusė. Popiet elkitės santūriau: nesišvaistykite pažadais, nesistenkite visiems padėti, visur dalyvauti ir visko nusipirkti: pritrūks realumo pojūčio.

Skorpionas

Sunkoka diena, netinkama veiklai. Saugokitės priešiškai nusiteikusių asmenų: jie jaus silpniausią jūsų vietą. Jūsų paslaptimis (asmeninėmis, šeiminėmis ar dalykinėmis) gali būti pasinaudota norint šantažuoti.

Šaulys

Visa diena nebloga, ypač pirma dienos pusė. Vėliau derėtų vengti avantiūrų ir nesileisti į flirtą, nes tai sukels nusivylimą.

REKLAMA
REKLAMA

Ožiaragis

Pirmą dienos pusę imkitės svarbiausių dienos darbų. Po pietų galimi nenumatyti trikdžiai, smulkios kliūtys – jų reikėtų paisyti kaip įspėjimo. Būkite atidesni maisto kokybei, gali sutrikti virškinimas.

Vandenis

Mokėkite susitaikyti su tuo, kas neišvengiama, kadangi kritikuodami, ginčydamiesi, skųsdamiesi nieko neišspręsite. Antrą dienos pusę galite suklysti vertindami dalykinių partnerių elgesį ir sprendimus.

Žuvys

Įtemptas metas, tačiau jūsų sunkumai laikini. Išbandymams įveikti pasitelkite kantrybę. Šiandien mažiau žavėkitės gautais pasiūlymais ir apsisprendimą priimkite bent po keleto dienų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų