REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
69
Vladimiras Čeburinas (nuotr. Tv3.lt/Ruslano Kondratjevo)

„Sūduvos“ futbolininkai ketvirtadienio vakarą sėkmingai startavo paskutiniame UEFA Europos lygos atrankos varžybų etape. Marijampolės „Arvi“ stadione aikštelės šeimininkai sužaidė lygiosiomis 1:1 su Glazgo „Celtic“ klubu.

69

„Sūduvos“ futbolininkai ketvirtadienio vakarą sėkmingai startavo paskutiniame UEFA Europos lygos atrankos varžybų etape. Marijampolės „Arvi“ stadione aikštelės šeimininkai sužaidė lygiosiomis 1:1 su Glazgo „Celtic“ klubu.

REKLAMA

Atsakomasis šių komandų mačas lygiai po savaitės vyks Škotijoje.

Po rungtynių vykusioje spaudos konferencijoje „Sūduvos“ treneris Vladimiras Čeburinas džiaugėsi pasiektu rezultatu.

„Visada sunku pirmiems praleisti įvartį, todėl džiaugiuosi, kad pavyko iškovoti lygiąsias, ypač žinant tai prieš kokio aukšto kalibro komandą šiandien teko rungtyniauti.

Šiose rungtynėse „Celtic“ dažniau kontroliavo kamuolį ir sukūrė daugiau pavojingų atakų, tačiau mūsų komandos vartininkas Ivanas Kardumas puikiai atliko savo darbą ir dėl to esu jam labai dėkingas“, - kalbėjo V.Čeburinas.

REKLAMA
REKLAMA

Vis tik, iš Kazachstano kilęs treneris nepuolė į euforiją anksčiau laiko ir teigė suprantantis, jog Škotijoje bus kur kas sunkiau.

„Atsakomosios rungtynės bus kur kas sudėtingesnės, tačiau mes esame tam pasiruošę. Bandysime kurti progas ir pelnyti įvartį. Tai bus mūsų istorinė proga patekti į Europos lygos grupių etapo varžybas. Prižadu, bandysime išnaudoti šį šansą ir įteikti dovaną šiandien aistringai komandą palaikiusiems gerbėjams”.

REKLAMA

Strategas pasidžiaugė, kad po kelių blankių rungtynių puikiai sužaidė vienintelio „Sūduvos“ įvarčio auklėtinis Ovidijus Verbickas.

„Ovidijus puikiai išnaudojo komandos draugo jam sukurtą progą. Būtent jis reikiamu metu atsidūrė tinkamoje vietoje. Tai įrodo futbolininko meistriškumą. O.Veribickui kartais ne viskas pavyksta idealiai, tačiau jis visada sunkiai dirba ir jam viskas bus gerai“, - auklėtinį gyrė „Sūduvos“ treneris.

Prieš šią dvikovą Marijampolės klubą papildė naujas žaidėjas Sandro Gotalas. V.Čeburinas tikisi, jog šiam futbolininkui pavyks per artimiausią savaitę apsiprasti klube ir jis galės padėti „Sūduvai“ Glazge.

REKLAMA
REKLAMA

Tuo metu Glazgo „Celtic“ treneris Brendanas Rodgersas apgailestavo, kad jo komandai nepavyko išsaugoti dvikovos pradžioje įgyto pranašumo.

„Tikrai ne pačios geriausios mūsų rungtynės šiemet tarptautinėje arenoje. Apmaudu, jog po greitai pelnyto įvarčio nesugebėjome išsaugoti persvaros. Blogiausia yra tai, kaip lengvai leidome priešininkams išlyginti rezultatą. Tai buvo nedovanotina klaida gynyboje“, - įspūdžiais po rungtynių dalijosi B.Rodgersas.  

Tiesa, Anglijoje gimęs strategas išliko pozityvus. Anot jo, svarbiausia, kad pavyko pelnyti įvartį varžovų stadione.

„Šiandien sužaidėme pakankamai geras rungtynes puolime, tačiau nesugebėjome išnaudoti savo susikurtų progų. Bent dar vienas papildomas įvartis galėjo gerokai pakeisti šios dvikovos scenarijų. Džiaugiuosi, jog pavyko pelnyti įvartį priešininkų namuose. Kitą savaitę privalėsime užbaigti pradėtą darbą, kito kelio tiesiog neturime“, - teigė strategas..

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Galiausiai jis pagyrė Marijampolės „Sūduvos“ futbolininkus ir gerbėjus.

„Manau, jog Lietuvos futbolui tai buvo didelė šventė ir jūs puikiai jai pasiruošėte. Man patiko šios dvikovos nuotaikos stadione – sirgaliai kūrė gerą atmosferą. Net neabejoju, kad jie stadioną paliko pakilios nuotaikos. Ačiū Lietuvai už šiltą priėmimą“, - britišką solidarumą išlaikė B.Rodgersas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų