REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
12
Horoskopas (nuotr. 123rf.com)

Robas Brezsnis – astrologas, muzikantas ir rašytojas, kurio kassavaitinis „Laisvos valios astrologijos“ horoskopas publikuojamas daugiau nei 120 leidinių visame pasaulyje. Astrologiją jis laiko ir poetiška sielos kalba ir sako: „Neprognozuoju ateities. Prognozuoju dabartį.“ Lietuviškai R. Brezsnio horoskopas skelbiame jau antrą savaitę.

12

Robas Brezsnis – astrologas, muzikantas ir rašytojas, kurio kassavaitinis „Laisvos valios astrologijos“ horoskopas publikuojamas daugiau nei 120 leidinių visame pasaulyje. Astrologiją jis laiko ir poetiška sielos kalba ir sako: „Neprognozuoju ateities. Prognozuoju dabartį.“ Lietuviškai R. Brezsnio horoskopas skelbiame jau antrą savaitę.

REKLAMA

AVINAS (kovo 21 – balandžio 19)

„Kuo gražesnis sodas, tuo purvinesnės sodininko rankos.“ – rašo aforistas B. E. Barnesas. Šis aforizmas tau labai tiks artimiausiomis savaitėmis.

Turėsi ypatingą potencialą kurti ir puoselėti grožį, ir visas tavo sukurtas grožis duos praktinės naudos tau ir tavo artimiesiems. Tačiau jei nori paties geriausio rezultato, reikės įdėti daugiau pastangų, nei anksčiau manei. Gali apimti jausmas, kad darbo daugiau nei žaidimų. Vis dėlto, galiausiai tai tik padidins tavo galimybes žaisti.

JAUTIS (balandžio 20 – gegužės 20)

Rašytojas ir teologas Tomas Mertonas manė, kad labiausiai žmogų alinanti pagunda yra pasitenkinti mažais dalykais, ir gyventi patogų, o ne įdomų gyvenimą.

REKLAMA
REKLAMA

Negalėčiau pasakyti, kad tau tai visuomet pasitvirtina, Jauti. Bet įtariu, kad artimiausiomis savaitėmis polinkis pasitenkinti tuo, ką turi, tau bus labiausiai gyvybės jėgas sekinanti pagunda, kuriai būsi linkęs pasiduoti. Būtent todėl norėčiau tave padrąsinti atsispirti norui priimti kuklesnį palaiminimą ar paprastesnį nuotykį už tą, kurio nusipelnai. Laikykis ir siek geriausio.

REKLAMA

DVYNIAI (gegužės 21 – birželio 20)

„Laikui bėgant visai nemažai išmokau vengdama mokytis, to ką reikėjo.“ Taip sako išmintingoji ir puikiai išsilavinusi rašytoja Margaret Atwood. Remdamasis esamais pranašingais astrologiniais ženklais manau, kad tai mintis, kurią tau dabar labai verta apsvarstyti. Ką manai?

Gal pastaruoju metu truputį vengei kokio nors mokymo, kurį, pasak kieno nors (o gal tavęs paties?), tau „derėtų“ studijuoti? Jei taip, siūlau tau ir toliau šio mokymo sėkmingai vengti. Jo vengdamas, būk linksmai maištingas. Gali būti, kad tokiu būdu atrasi tai, ką tau iš tiesų reikia mokytis.

REKLAMA
REKLAMA

VĖŽYS (birželio 21 - liepos 22)

Kartais būni nepasiekiamas. Apsimeti, kad manęs klausaisi, bet iš tiesų nieko negirdi. Pusiau sąmoningai nusprendi, kad nenori būti niekieno veikiamas – klausai tik paties savęs. Kai taip užsidarai savyje, ir aš darausi truputį abejingas. Mano patarimai būna nebe tokie geri ir naudingi.

Ugnelė tarp mūsų prigęsta. Prašau tavęs – nesielk šitaip, nei su manimi, nei su tais, kuriems tu rūpi. Suprantu, kad galbūt tau reikia apsisaugoti nuo tų, kurie su tavimi neatsargiai elgiasi, bet tikrieji tavo sąjungininkai tau gali daryti labai gerą įtaką. Manau, kad iš tavo pusės būtų išmintinga jiems atsiverti.

LIŪTAS (liepos 23 - rugpjūčio 22)

„Tie, kas reguliariai nesilanko Paryžiuje, niekada neturės tikrosios elegancijos.“ – rašė prancūzų rašytojas Honoré de Balzacas. Manau, kad jis truputį perdėjo, tačiau ši mintis vis dėlto duoda peno apmąstymams. Pagal mano atliktą pranašingų astrologinių ženklų analizę, dabartinėje tavo gyvenimo ciklo fazėje tu pasižymi neeiliniais sugebėjimais įvertinti eleganciją, suprasti, kaip ji gali pagražinti tavo sielą ir praturtinti ja savo repertuarą. Todėl štai tau apmąstymų namų darbams: Ką tau reiškia elegancija?

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Kodėl gali būti naudinga ją puoselėti – ne vien savo reprezentatyvios išvaizdos tobulinimui, bet taip pat ir intymaus santykio su pačiu savimi gilinimui? (P.S.: Mados dizaineris Christianas Dioras sakė: „Elegancija turėtų būti tinkamas išskirtinumo, natūralumo, rūpestingumo ir paprastumo derinys.“)

MERGELĖ (rugpjūčio 23 - rugsėjo 22)

Dažniausiai Viduramžių Europą įsivaizduojame pilką ir niūrią. Tačiau istorikas Jacques‘as Le Goffas pasakoja, kad šio laikotarpio žmonės dievino šviesius atspalvius: „didžiuliai brangakmeniai, įsegti knygų įrišimuose, spindintys auksiniai daiktai, ryškiai nudažytos skulptūros, bažnyčių sienas dengiantys paveikslai ir spalvota vitražų magija.“ Galbūt šis netikėtas atradimas įkvėps ir tave, Mergele. Bent jau tikiuosi.

REKLAMA

Pranašingi astrologiniai ženklai sufleruoja, kad pažadinti užsnūdusią išmintį ir primigusią energiją tau pavyks, jei pamaloninsi savo akis ryškių raudonų, žalių, geltonų, mėlynų, rusvų, oranžinių, violetinių, auksinių, juodų, vario ir rožinių spalvų gausybe.

SVARSTYKLĖS (rugsėjo 23 – spalio 22)

„Tumblr“ astrologas, vardu Sebastianas, tavo Zodiako ženklą apibūdina taip: „Svarstyklės gali būti nuobodūs žmonės, jei tavimi nepasitiki tiek, kad nebijotų parodyti tikrojo savęs. Tačiau iš tiesų jos gali būti tokios pat įspūdingos asmenybės, kaip ir ugnies ženklai, keistos kaip Vandeniai, šnekios kaip Dvyniai ir empatiškos kaip Žuvys.

REKLAMA

Svarstyklės iš tikrųjų yra vieni ekscentriškiausių žmonių, kuriuos jums gali tekti sutikti, bet gali būti, kad to tiesiog nežinosite, jei jos jumis nepasitikės pakankamai, kad galėtų nusimesti savo kaukes.“ Įkvėptas Sebastiano analizės, štai mano patarimas tau: Tikiuosi, kad artimiausiomis savaitėmis daug laiko praleisi su tais, kuriais pasitiki, nes tavo psichinės, fizinės ir dvasinės sveikatos dėlei tau reikės iki galo išreikšti savo ekscentriškumą.

SKORPIONAS (spalio 23 – lapkričio 21)

Ilgesingąja Žizele pasivadinusi tinklaraštininkė įvardino fenomenus, kurių dėka ji tiki stebuklais. Jų tarpe yra šie dalykai: „apšviestos dulkės ore; akimirka, kai sudygsta daigas; iš varnos akių į mane atgal spoksantis protingumas; pabudimas nuo šviečiančios saulės anksti ryte; energijos audros; seni augalais apžėlę pastatai; amžinai besimainantys pilki, žali ir mėlyni jūros atspalviai; mėnulio mirgėjimas vėsią, šviesią naktį.“

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Siūlau tau, Skorpione, sudaryti tokį savo sąrašą. Tau artėja laikas, kai tavo gaunamų stebuklų kiekis bus tiesiogiai proporcingas tavo tikėjimui stebuklais ir dėmesingumui. Tad kodėl gi nepasiėmus jų kuo daugiau?

ŠAULYS (lapkričio 22 – gruodžio 21)

Dviejų su puse metro Didysis Paukštis jau nuo 1969 m. yra vaikams skirto televizijos šou „Sezamo gatvė“ žvaigždė. Tai geltonas žaislinis paukštis, galintis kalbėti, rašyti eilėraščius, šokti ir važinėti riedučiais.

Pirmaisiais šio šou metais, mūsų herojus turėjo gerą draugą, kurio daugiau niekas nematė ir kuriuo daugiau niekas netikėjo – Poną Šnarpščiapagą. Po 17 metų pagaliau atėjo ta laiminga diena, kai visi kiti „Sezamo gatvės“ personažai pamatė, kad Ponas Šnarpštis iš tiesų egzistuoja, o ne tėra tik Didžiojo Paukščio vaizduotės vaisius. Tavo gyvenime greitu metu numatau panašų įvykį, Šauly. Pagaliau galėsi pasidalinti niekam nežinoma tiesa, slaptu malonumu ar neįvertintu turtu.

REKLAMA

OŽIARAGIS (gruodžio 22 – sausio 19)

Aktyvistė ir rašytoja Simone de Beauvoir buvo viena tų Ožiaragių, kurių aistra gyvenimui buvo paini ir prašmatni. „Esu be galo godi.“ – rašė ji. – „Noriu būti moterimi ir noriu būti vyru, noriu turėti daug draugų ir noriu vienatvės, noriu daug dirbti ir rašyti geras knygas ir noriu keliauti ir linksmintis, būti savanaude ir nesavanaudiška.“

Net jei tavo troškimai ir nėra tokie didžiuliai ir gausūs kaip jos, Ožiaragi, dabar turi leidimą tyrinėti jos aprašytą paslaptingą būseną. Metu tau iššūkį išsiaiškinti, koks gali būti nepasotinamas, jei tik sau leisi.

VANDENIS (sausio 20 – vasario 18)

Pagal mano atliktą pranašingų astrologinių ženklų analizę, artimiausios savaitės tau bus pats puikiausias laikas vaizdingai išreikšti, kaip vertini savo artimuosius ir kaip juos supranti. Raginu tave parodyti jiems, kodėl juos myli. Atskleisk savo įžvalgų apie tikrąjį jų grožį gelmes.

REKLAMA

Paaiškink, kaip jų buvimas tavo gyvenime tau padarė gerą įtaką ir padėjo tau išgyti. O jei užsinorėtum būti labai dramatiškas, nusivežk juos į įkvepiančią vietą kur nors gamtoje ir padainuok jiems vieną kitą meilią dainą.

ŽUVYS (vasario 19 – kovo 20)

Savo knygoje „Verpalai: atsiminti kelią namo“ po Žuvų ženklu gimusi mezgėja Kyoko Mori rašo: „Mezgėjų tautosaka sako, kad kiekvienas rankų darbo dirbinys privalo turėti bent vieną klaidą, kad piktoji dvasia neužstrigtų tobulų mezginio akių labirinte.“ Mintis ta, kad klaida „yra plyšys paliktas įleisti šviesai.“

K. Mori toliau liudija apie piktąją dvasią, nuo kurios ji nori išsilaisvinti: „Tai tas balselis mano galvoje, kuris vis sako: „Aš net nebandysiu, nes man natūraliai neišeina ir man tikrai nelabai seksis.““ Gausiai cituoju Kyoko Mori, Žuvie, nes manau, kad jos įžvalgos yra būtent tas tonizuojantis gėrimas, kurio tau dabar labiausiai reikia.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų