REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
10
Justė Arlauskaitė-Jazzu (tv3.lt fotomontažas)

Rugsėjo mėnesį TV3 žiūrovai išvys šeštąjį muzikinio šou „X Faktorius“ sezoną. Belaukiant didžiosios naujojo TV sezono premjeros, projekto kūrybinė komanda pristato kvapą gniaužiantį anonsą.

10

Rugsėjo mėnesį TV3 žiūrovai išvys šeštąjį muzikinio šou „X Faktorius“ sezoną. Belaukiant didžiosios naujojo TV sezono premjeros, projekto kūrybinė komanda pristato kvapą gniaužiantį anonsą.

REKLAMA

Filmavimo darbai vyko aukščiausiose Vilniaus vietose, nuo kurių atsiveria stulbinanti panorama.

Kaip pasakoja „X Faktoriaus“ režisierius Mindaugas Meškauskas, galvojant anonso idėją, komanda ieškojo lengvai atpažįstamų vietų.

„Ištikimiausi projekto žiūrovai atsimena jau penkerius metus rodomą vinjetę. Joje didžiulis „X Faktoriaus“ logotipas iš kosmoso nusileidžia į žemę, praskrisdamas pro įspūdingiausias sostinės panoramas. Tikslas buvo vienas – dar kartą parodyti žiūrovui Vilniaus miesto grožį“, – pasakoja režisierius.

Filmuojant „X Faktoriaus“ anonsą, neišvengta ir situacijų, kada teisėjams reikėjo sukaupti nemažai drąsos. Saulius Urbonavičius-Samas filmavosi ant Vingio parko estrados stogo. Užsilipti ant jo teko siauromis kopėtėlėmis, nešantis gitarą. „Patikėkite, ne kiekvienas ir be gitaros ten išdrįstų ropštis. O dar prieš tai Samas sakė, kad šiek tiek bijo aukščio“, – šypsosi M. Meškauskas.

REKLAMA
REKLAMA

Kaip teigia režisierius, labiausiai nepasisekė Justei Arlauskaitei-Jazzu. Jai komanda parinko moderniausią vietą – dar nepabaigtą įrenginėti 117 metrų Vilniaus dangoraižį #Tower.

REKLAMA

„Vos privažiavus prie dangoraižio, Justė su nepasitikėjimu pažvelgė į mane ir paklausė, ar aš rimtai noriu, kad ji ten stovėtų. Man linktelėjus galva, Justė ilgai kaupė jėgas, tam, kad prisiverstų pakilti liftu ant stogo. Žadėjo susidoroti, paskui prašė atšaukti filmavimą. Vienu metu net pamanėme, kad viskas žlugo ir nepavyks Justės nufilmuoti ant to stogo. Bet ji profesionalė, rado savyje jėgų įveikti baimes. Nors mūsų komandos dviem vyrukams kylant liftu į viršų akys plėtėsi, rankos nevalingai gniaužė turėklus, o veide kaip mat dingo šypsenos. Ne vien Justei tai buvo iššūkis“, – prisimena M. Meškauskas.

REKLAMA
REKLAMA

Pasiteiravus, koks bus šeštasis projekto sezonas, režisierius apibūdino jį žodžiu „stulbinantis“. Jis tikino nerandantis geresnio žodžio pasakyti apie tai, ką pamatys žiūrovai. Į „X Faktorių“ po kelių metų pertraukos sugrįžo sustiprėję, motyvuoti praėjusių sezonų dalyviai. Taip pat, žiūrovai scenoje išvys dalyvius iš Belgijos, Lenkijos, Latvijos. Ypač daug sugrįžusių emigrantų iš Anglijos, Airijos.

„Užaugo nauja „X Faktoriaus“ gerbėjų karta, kuri išdrįso stoti ant scenos. Tokio „X Faktoriaus“ mes net sapne nesapnavome! Ne veltui po atrankų filmavimų valydamasis grimą, Saulius Prūsaitis pavadino šį sezoną „bomba“, – pasakoja šou režisierius.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų