REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
15
Horoskopas (nuotr. 123rf.com)

Paskelbė, kurių Zodiako ženklų šiandien laukia rimti išbandymai

Liepos 28 horoskopas 12 zodiako ženklų:

15

Liepos 28 horoskopas 12 zodiako ženklų:

REKLAMA

Avinas

Šiandien neblogai jausitės neįprastoje aplinkoje, tarp nepažįstamų žmonių. Jausite jų susidomėjimą jūsų asmeniu. Tačiau tas, iš kurio daug tikėjotės, gali sugriauti jūsų iliuzijas. Nesivelkite į aferas. Venkite svaigalų.

REKLAMA
REKLAMA

Tauras

Pasistenkite elgtis atsakingai. Gali tekti aiškintis darbo sąlygas, reikalavimus. Galite susidurti su aplinkinių nenoru toliau taikstytis su jūsų trūkumais. Tikėtina, kad bus kritikuojamas jūsų skonis, stilius, gyvenimo būdas ar kt.

REKLAMA

Dvyniai

Mažai vilties, kad atsiras asmenų, norinčių jums padėti tvirčiau atsistoti ant kojų, išspręsti problemas. Jei taip atsitiktų, nepraleiskite progos parodyti dėkingumo ir išnaudoti situaciją. Tvirčiau prilaikykite piniginę.

Vėžys

Gali apnikti įvairūs įtarimai ir abejonės. Galbūt nekaip jausitės dėl sveikatos sutrikimo. Pasistenkite nesinervinti, jei išgirsite, kad kažkas apkalba jus ar jums brangų žmogų. Venkite gausių susibūrimų ir daugiau laiko skirkite poilsiui.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas

Dvasinė jūsų būsena bus nestabili. Galite su nerimu pastebėti, kad kai kurie ryšiai, įsipareigojimai darosi jums nuostolingi ir kelia pavojų. Neperženkite ribų, siekdami uždrausto vaisiaus.

Mergelė

Sugebėsite sumaniai derėtis, įtikinti. Nepaisant to, išleisti pinigus šiandien galite netinkamai. Saugokite asmeninius daiktus, techniką. Neblogas metas susitvarkyti namus, išmesti visokį susikaupusį šlamštą.

Svarstyklės

Būsite smalsūs, linkę visur kaišioti nosį. Galite prisikaupti negatyvios informacijos ar tokios paskleisti kitiems. Galvokite, ką kalbate, rašote ar publikuojate ir kaip komentuojate.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Skorpionas

Intensyvūs darbai, kaip ir bendravimas šiandien jus vargins. Galimi priekaištai, teks aiškintis, teisintis, nors galite jaustis visai nekalti. Arba kažkuo įtarinėsite artimą žmogų ir drumsite ramybę šeimoje.

Šaulys

Bus malonu jausti, kad esate mylimi, reikalingi. Tik venkite kažko ultimatyviai reikalauti iš mylimo žmogaus. Neskolinkite ir nesiskolinkite. Atidžiau prižiūrėkite vaikus.

Ožiaragis

Pasistenkite, kad šios dienos dienotvarkė būtų kuklesnė. Smulkios nesėkmės rimtai gadins nuotaiką, trikdys planus. Nebūkite smulkmeniški ir netolerantiški mylimo žmogaus ir aplinkinių atžvilgiu.

REKLAMA

Vandenis

Tikėtinas emocinis stresas, o gal net santykių nutrūkimas, jeigu nevaldysite savo instinktyvių troškimų. Susidarykite kuo aiškesnį vaizdą apie savus ir svetimus motyvus, pageidavimus ir įvertinkite, ar tai jums priimtina, realu, reikalinga.

Žuvys

Galite išleisti daug pinigų netikusiam daiktui, nereikalingai paslaugai. Arba tai padarys jūsų antroji pusė. Galbūt tai taps pretekstu viską iš esmės keisti, priimti reikšmingą sprendimą dėl jausmų bei santykių.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų