REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
61
Bambos forma

Neretai ne tik mūsų charakteris, bet ir tam tikros kūno dalys gali atskleisti mūsų asmenines savybes. Pavyzdžiui, visi mes turime skirtingas bambas, tačiau ką jos išduoda apie mus pačius?

61

Neretai ne tik mūsų charakteris, bet ir tam tikros kūno dalys gali atskleisti mūsų asmenines savybes. Pavyzdžiui, visi mes turime skirtingas bambas, tačiau ką jos išduoda apie mus pačius?

REKLAMA

Įdėmiai įsižiūrėkite į paveikslėlį ir pasirinkite, kaip atrodo jūsų bamba:

1. Susiraičiusios ir iššokusios formos bamba 

Tokia forma demonstruoja stiprią asmenybę. Žmonės, turintys šios formos bambą yra konservatyvūs ir užsispyrę. Jie jaučiasi tvirtai dėl savo įsitikinimų ir nuomonių, nors jie yra linkę išklausyti ir kito žmogaus nuomonę. Tokie asmenys mėgsta viešumą ir nori būti patrauklumo centru visomis aplinkybėmis.

Tačiau šios bambos formos savininkai yra labai atsargūs meilės reikaluose ir atidžiai renkasi savo partnerį.

2. Gili ir didelė bamba

Šie žmonės turi didelę širdį ir yra labai dosnūs. Jie nemėgsta dalintis savo sunkumais, su kuriais susiduria gyvenime. Tačiau jie puikiai sugeba valdyti savo partnerius ir moka elgtis, bendraujant su aplinkiniais. Tokie žmonės nuolatos mokosi iš savo gyvenimo pamokų, tačiau neretai yra linkę savimi abejoti.

REKLAMA
REKLAMA

3. Maža ir pailgos formos bamba

Tokie asmenys puikiai moka saugoti aplinkinių paslaptis ir nuolatos tyrinėja kitų žmonių neigiamas puses. Jiems labai sunku pasitikėti kitais žmonėmis, išskyrus savo draugais ir artimais šeimos žmonėmis. Gali būti, kad tokie individai yra nukentėję savo gyvenime, todėl savyje jie turi susikūrę gana skeptišką požiūrį į visus gyvenimo aspektus.

REKLAMA

4. Pailga ir įdubusi bamba

Nors šie žmonės gana dažnai turi savyje mažai energijos, tačiau jie puikiai moka pasižymėti kūrybiniame darbe. Jie – loginiai mąstytojai. Tokios asmenybės neretai stokoja jėgų, tačiau jų pagrindinė varomoji jėga yra jų protas. Neretai šios bambos savininkai sugeba vadovauti, priimti loginius sprendimus, geba tiksliai apskaičiuoti ir panaudoti savo žinias darbo metu.

5. Apvali ir šiek tiek iššokusi bamba

Tokios asmenybės yra iš tiesų jautrios ir hiperaktyvios. Jos pasižymi nekantrumu, tačiau rutinoje jos nuolatos ieško naujovių. Šios formos savininkai nėra linkę nuobodžiauti, todėl tik pajautę išsisėmimą darbe – jį pakeičia nauju. Į savo pareigas jie žiūri labai rimtai ir stengiasi savo darbus atlikti nepriekaištingai. Tai smalsios ir emocingos asmenybės.

REKLAMA
REKLAMA

6. Plačios formos bamba

Šie žmonės yra budrūs ir itin atidūs, todėl jie visuomet yra pasirengę susidoroti su bet kokiu numatytu scenarijumi. Jie nepasitiki kitais aplinkiniais, tačiau yra itin nuolankūs savo artimiesiems. Jie visada yra pasiruošę padėti kitiems. Tokios asmenybės nuolatos mokosi iš kitų ir perima jų geriausias savybes.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų