REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
12
Nerimas (nuotr. 123rf.com)

Žvaigždės rodo, kad pirmoji liepos dienas bus nerimastinga ir kupina įtampos bendraujant, aiškinantis santykius. 

12

Žvaigždės rodo, kad pirmoji liepos dienas bus nerimastinga ir kupina įtampos bendraujant, aiškinantis santykius. 

REKLAMA

Liepos 01 horoskopas 12 zodiako ženklų:

Avinas Tikriausiai jausite slaptą priešiškumą ar net sąmoningą kenkimą. Nepasiduokite jokioms provokacijoms. Peržiūrėkite savo idealus, planus, pasistenkite atsisakyti to, kas nėra pakankamai prasminga ir moralu.

Tauras Būsite gana entuziastingai nusiteikę, iš kitų reikalausite pritarimo savo poelgiams, idėjoms. Kontaktai su įtakingais žmonėmis turėtų suteikti gerų vilčių. Visgi stenkitės objektyviai įvertinti savo perspektyvas.

Dvyniai Šiandien nederėtų švaistytis pažadais, prisiimti per daug įsipareigojimų. Objektyviai įvertinkite savo finansinę padėtį, neišlaidaukite. Apsvarstykite naujas idėjas tik su patikimais žmonėmis.

REKLAMA
REKLAMA

Vėžys Šiandien elgsitės šiek tiek nelogiškai ir neadekvačiai. Turbūt paisysite tik savo nuomonės bei interesų. Atsakingiau vertinkite pateikiamą ir gaunamą informaciją, neskleiskite apkalbų, nepatikrintų faktų.

REKLAMA

Liūtas Būsite jautrūs aplinkos poveikiui, bet labai aktyvūs, azartiški, jausmingi ir manipuliuojantys. Nederėtų piktnaudžiauti kitų pasitikėjimu, aiškintis meilės santykių, kelti pavydo scenų, rizikuoti pinigais.

Mergelė Negalėsite atsiginti nuo smulkių rūpesčių. Kaip bebūtų, daug kas priklauso nuo jūsų norų bei pastangų. Galite viską įveikti. Darbe nieko nedarykite atmestinai, kad nebūtų progos slaptiems priešams suvesti su jumis sąskaitų.

Svarstyklės Šiandien daug kas priklausys nuo jūsų reakcijos, apsukrumo. Galbūt paaiškės, kad padarėte klaidą, neteisingai supratote aktualų jums dalyką.

REKLAMA
REKLAMA

Skorpionas Spręsdami rimtus reikalus, stengsitės parodyti, ką sugebate. Tačiau sielos gilumoje suksis nerimo kamuolys. Nebūkite pernelyg savininkiški ir kritiški, tiek santykiuose su žmonėmis, tiek daiktų atžvilgiu.

Šaulys Būsite kūrybingi ir veiklūs, todėl galite daug nuveikti. Galimas spontaniškas pasiūlymas, netikėtas susitikimas. Vis dėlto, jei turėsite reikalų su užsieniečiais ar su solidžiais veikėjais, pasirenkite netikėtumams ir nesusipratimams.

Ožiaragis Atidžiai pažvelgę į aplinkinius, galite pamatyti daug netikrumo, netikrumo. Kita vertus, to nereikėtų sureikšminti: juk žmonės netobuli. Be reikalo eikvosite laiką bei energiją, jeigu mėginsite įrodyti tiesą, apeliuosite į savo nuopelnus.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Vandenis Jausite nemažą įtampą. Nepasitenkinimą gali reikšti kolegos (jei šiandien reikia dirbti), namiškiai. Nekelkite gyvenimui bei aplinkiniams ypatingų reikalavimų. Priimkite pastaruosius su visais jų trūkumais ir ydomis.

Žuvys Būsite linkę dirbti kolektyviai, tačiau neišvengsite konfliktų, apgaulių, nesusipratimų. Gali prireikti rimtų argumentų, bendraujant su dalykiniais partneriais, rėmėjais.

Šaltinis: vytautus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų