REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
85
Dainininkė Renata Voitechovskaja Norvilė: 174 cm. 59. kg (nuotr. asm. archyvo)

Atlikėja Renata Norvilė šiandien švenčia 39-ąjį gimtadienį. Moteris jaučiasi itin laiminga, mat šią dieną ją supa šeima ir gamta.

85

Atlikėja Renata Norvilė šiandien švenčia 39-ąjį gimtadienį. Moteris jaučiasi itin laiminga, mat šią dieną ją supa šeima ir gamta.

REKLAMA

Paskutines pirmojo vasaros mėnesio dienas Renata su šeima leidžia sodyboje, o šiandienos popietę – miške. Vakar prie šeimos prisijungė naujas narys – šuo, todėl savo gimtadienio dieną Renata su vyru ir vaikais vaikštinėja miške, ieško ragų, žemuogių ir leidžia savo dviems šunims pasilakstyti.

„Ši diena puiki, kaip ir visos. Neskiriu, kad ši diena būtų kažkokia kitokia, nei visos. Kiti galbūt daugiau dėmesio skiria gimtadieniams. Man labai gera pabūti su šeima, sodyboje, gamtoje – va tokia ir ypatinga diena“, – džiaugėsi Renata.

Pasidomėjus, kaip moterį pasveikino jos vyras Deivis, ji atskleidė, kad šis ją itin nustebino. Atlikėjas žmonai iškepė blynų, padovanojo orchidėją bei su sūnumi Emiliu pažadino ją iš miegų dainuodami dainą.

REKLAMA
REKLAMA

„Kažkaip nuo vaikystės niekada nešvenčiau gimtadienių aršiai, ar kažkaip kitaip. Mane ir tėvai pripratino, kad gimtadieniai yra, kaip kitos dienos – nereikia laukti kažko ypatingo, o patiems tai susikurti“, – patarimu dalijosi atlikėja.

REKLAMA

Moteris išdavė, jog svarbiausia yra kiekvieną dieną gyventi taip, lyg tai būtų šventė. Jai labia svarbu šeimyniška ir jauki aplinka. Reneta ddžiaugėsi, kad turėjo galimybę savo gimimo dieną praleisti ramiai gamtoje, apsupta mylimiausių žmnių.

„Mes stengiamės kiekvieną dieną vienas kitą stebinti, kad vis nutiktų kažkas ypatingo. Bandome jau iš lovos išlipti su pakiliomis nuotaikomis ir visi kartu eiti prie bendro stalo geri kavos, arbatos, kepti blynų. Patys smagiausi ryte būna, kai kepame blynus su kondensuotu pienu. Šiandien taip dieną ir pasitikome, – pasakojo R. Norvilė. – Braidome po dilgėles iki pažąstų.“

REKLAMA
REKLAMA

Garsi moteris prabilo ir apie tai, kas jai gyvenime yra svarbiausia, paminėdama, kad bet kokia patirtis vis tiek daug išmoko.

„Gailėtis tai dėl nieko nesigailiu. Viskas, kas tau duota gyvenime yra patirtis, nesvarbu, ar ji būtų karti, ar saldi. Tai duoda tau stiprybės ar kitų ypatingų dalykų gyvenime. Labai džiaugiuosi, kad turiu šeimą, kad visi sveiki, gyvi, laimingi. Man tai yra labai svarbu“, – sakė ji.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų