REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Astrologai skelbia, kad birželio 27-oji kai kam bus ypatinga. Apie tai pranešama dviem Zodiako ženklams – užklups nemalonūs išbandymai, ne viskas seksis kaip planavote. Santykių krizes teks spręsti gimusiems po Žuvų ir Šaulio ženklais.

Astrologai skelbia, kad birželio 27-oji kai kam bus ypatinga. Apie tai pranešama dviem Zodiako ženklams – užklups nemalonūs išbandymai, ne viskas seksis kaip planavote. Santykių krizes teks spręsti gimusiems po Žuvų ir Šaulio ženklais.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Sužinokite savo dienos horoskopą:

Avinas

Dvilypis metas: geriausia nuotaika, puikūs planai, bet netikėtai kažkas ima ir viską sugadina. Verčiau šiandien daug nesitikėti ir labiau pasikliauti savieiga. O svarbiausia daryti tai, ką jaučiate esant reikalinga, ir nesiderinti prie draugų reikalavimų.

REKLAMA

Tauras

Gerai tvarkyti senus, užvilkintus dalykinius reikalus. Nemėginkite vadovo įtikinėti savo teisumu. Negeras metas siūlyti savo sumanymus, naujus projektus. Nebus tinkamas laikas tėvams pasakoti apie galimus pokyčius jūsų gyvenime.

Dvyniai

Draugų pagalba, ko gero, bus meškos paslauga, tad spręskite kilusias problemas patys, nesiremdami draugais, jų patarimais. Mažiau planuokite, tuomet mažiau teks nervintis, kad viskas išeina kitaip, nei manėte.

REKLAMA
REKLAMA

Vėžys

Jei norisi nieko neveikti, taip ir darykite: šiandien laimės tie, kurie ramiai ilsisi. Save versdami užsiimti sunkiais, nemaloniais darbais pakenksite ne tik sveikatai, bet ir svarbiam reikalui. Daugiau miegokite, ilgiau pabūkite gamtoje.

Liūtas

Reakcija bus staigi, bet netiksli (arba neadekvati), tad gal geriau visai nereaguoti? Nepasikliaukite kitų pažadais, mažiau klausykite kieno nors patarimų: vadovaukitės savo nuojauta, tiesa, lėkdami, skubėdami savęs tikrai negirdėsite. Atsargiau vairuokite mašiną.

Mergelė

Neskubėkite, nes pirmas įspūdis bus apgaulingas. Galite neįvertinti arba pervertinti gautus pasiūlymus, neteisingai suprasti jums siunčiamus simpatijos ženklus. Ant nieko nepykite, niekuo nesipiktinkite, bet ir neskubėkite džiaugtis.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Svarstyklės

Slaptų pavojų, nelauktų nemalonumų metas. Būkite pasirengę staigmenoms ir nusivylimo šia diena bus mažiau. Mažiau kalbėkite, mažiau žadėkite, atsargiau važinėkite ir nepasirašinėkite atsakingų dokumentų.

Skorpionas

Nieko nepaskubinsite: galite atsimušti į netikėtas naujas kliūtis. Netinka tvarkyti biurokratinių reikalų. Apsiribokite šeimos rūpesčiais.

Šaulys

Pasinaudokite proga sutvarkyti nemalonų reikalą ar išspręsti keblią problemą, ypač jei ji susijusi su skolomis, santuokine neištikimybe. Tam palankesnis pavakarys.

REKLAMA

Ožiaragis

Nieko ryžtingai nespręskite, nesiimkite: reikia lankstumo, atsargumo. Geras laikas užbaigti susikaupusius smulkius reikalus, susitvarkyti darbo vietą ir pasitikrinti sveikatą.

Vandenis

Dažniau nusileiskite sutuoktiniui, tėvams ir įsiklausysite į savo vidinį balsą. Gali paaiškėti, kurie sąjungininkai nepatikimi, atsiskleisti apgaules rezgantys draugai, suagresyvėti priešai, konkurentai.

Žuvys

Jūsų vertinimai gana neobjektyvūs, atitinkamai problemų galite susikurti tuščioje vietoje ir pakenkti savo santykiams su tais, kurie jus remia, palaiko, myli, dalijasi su jumis vargais, rūpesčiais. Nerizikuokite didelėmis pinigų sumomis.

Šaltinis: vytautus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų