REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
34
Mantas Katleris (tv3.lt fotomontažas)

„Make kebab great again (angl. Padarykime kebabą vėl didų)“, – tokiu šūkiu savo pirmąjį kebabų restoraną Vilniaus centre pasitinka vienas žinomiausių Lietuvos komikų ir renginių vedėjų Mantas Katleris. Pirmuosius išalkusius VIP svečius jis pasitiks jau šiandienos vakarą.

34

„Make kebab great again (angl. Padarykime kebabą vėl didų)“, – tokiu šūkiu savo pirmąjį kebabų restoraną Vilniaus centre pasitinka vienas žinomiausių Lietuvos komikų ir renginių vedėjų Mantas Katleris. Pirmuosius išalkusius VIP svečius jis pasitiks jau šiandienos vakarą.

REKLAMA

„Beliko paskutiniai patepimai. Kabiname mano portretus ant sienų. Nenoriu susireikšminti, bet Katlerio kebabų restorane jie tikrai turi būti“, – atidarymo išvakarėse duodamas išskirtinį interviu kalbėjo Mantas.

Padavėjams – specialūs testai

Birželio 27-oji – jau nebekeičiama Katlerio kebababų restorano atidarymo data. Tiesa, į uždarą šventę čia rinksis jo bičiuliai, kolegos ir kiti svečiai. Restoranas duris visuomenei atvers ketvirtadienį. „Viskas vyksta pagal planą. Jau ir taip buvome nukėlę šį atidarymą, daugiau to daryti tikrai nebeprireiks. Ir tikime, kad jis bus labai smagus“, – kalbėjo vienas garsiausių Lietuvos humoristų.

Katlerio kebabų restoranas po nelengvų atrankų jau turi ir personalą, virtuvė jau taip pat paruošta, o padavėjams teko atlikti keletą testų, kad kuo geriau įsidėmėtų, iš kokių sudedamųjų dalių gaminami patiekalai.

REKLAMA
REKLAMA

Koncepciją kūrė pusantrų metų

Paprašytas plačiau pristatyti savo restorano koncepciją, Mantas neslėpė, kad nuo idėjos iki dienos, kuomet tenka atverti restorano duris, įveiktas netrumpas kelias. Idėja apie tokios vietos įkūrimą gimė pernai. Tada tebuvo svarstoma lankytojams pasiūlyti kebabų. Su bičiuliais aptarinėjant ir galimus pavadinimus, Manto neapleido mintis, kad maitinimo įstaigos pavadinime turėtų būti žodžiai „kebabas“ ir „restoranas“.

REKLAMA

„Kai gryninome idėją, visai rimtai pažiūrėjome į žodį „restoranas“. Ši maitinimo įstaiga tikrai nebus standartinė kebabinė, kaip daugeliui galėjo susidaryti įspūdis“, – pabrėžė M. Katleris. Restorane lankytojams atveriama 76 sėdimų vietų erdvė nė iš tolo neprimena standartinio kebabų kioskelio. Veikiau – stilingą miesto kavinę. Klientams čia bus siūloma paskanauti itin kokybiško greitojo maisto.

„Tai nebus įpareigojanti vieta su baltomis staltiesėmis ir servetėlėmis. Pasiūlysime patiekalų iš geros mėsos. Patys kepsime net kebabų blynus. Meniu kol kas nebus labai platus, nes norėjome, kad viskas visuomet būtų labai šviežia. Galvojame net konservuoti daržoves patys. Tiesa, pasiūlysime ir kebabų su žuvimi. Bus ir su starkiu, ir su lašiša, ir su skumbre. Meniu bus kintantis“, – atskleidė M. Katleris.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų