REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
9
Miralda įvertino santykius

Naujienų portale tv3.lt startavęs projektas, kurio metu skaitytojai gali užduoti klausimą aiškiaregei-parapsichologei Miraldai Kuržinaitei, sulaukė milžiniško susidomėjimo.

9

Naujienų portale tv3.lt startavęs projektas, kurio metu skaitytojai gali užduoti klausimą aiškiaregei-parapsichologei Miraldai Kuržinaitei, sulaukė milžiniško susidomėjimo.

REKLAMA

Žmonės ėmė siųsti klausimus, kuriuose teiravosi apie asmeninį gyvenimą, permainas, pokyčius mokslo ir karjeros srityje.

Pradedame publikuoti Miraldos pateiktus atsakymus. 

Agnės klausimas: „Jau ketverius metus gyvenu su draugu. Turime dvejų su puse metų sūnų, tačiau dar nežinau, ar jis yra tas vienintelis vyras, todėl vis nesutinku tuokštis. Ar mes turite bendrą ateitį?“

Miraldos atsakymas: 

„Turiu nelabai džiugią prognozę dėl šių santykių. Dviejų metų bėgyje matau santykių pabaigą. Santykiuose atsiras trečias asmuo, tik negaliu pasakyti ar jis surištas su jumis, ar su vyru.

Žvelgiant į dabartines jūsų dvejones ir neramybę dėl situacijos, manyčiau, jog gali būti, kad kitą žmogų rasite pati. 

REKLAMA
REKLAMA

Turėsite atlikti pasirinkimą gyventi ar skirtis,visgi galiausiai vistiek lauktų pabaiga šioje sąjungoje.

Ji paremta tik gyvenimu dėl sūnaus ir baimėmis išeiti vienai su vaiku, atversti naują puslapį. Kadangi maksimali jūsų santykių trukmė apie 6-7 metai,drįsčiau teigti, jog esate karminiai žmonės, susitikę tik atvesti gyvybę į šią žemę- sūnų.

REKLAMA

Retu atveju moteris vengia tekėti už vyro. Dažniausiai, kai jaučiasi su juo nesaugi arba nejaučia jam meilės, kai vyras neaprūpina šeimos, kai yra pasyvus gyvenime, bendravime su vaikais.

Matau, jog bus sudėtinga nutraukti bendravimą su vyru, tačiau 5 metų laikotarpyje pas jus atkeliaus kitas žmogus, su kuriuo turėsite šeimą ir greičiausiai jums gims dar vienas vaikas, manau mergaitė.

Taigi, jeigu ir paliktumėte savo vyrą dėl kito žmogaus, jis nebūtų tas vienintelis, greičiau kaip pleistras užgydyti širdies žaizdas, atsitraukti iš sekinančių santykių bei sutikti tikrąją gyvenimo meilę, savo pastovų ir rimtą partnerį.

Yra pasakymas: turi dar daug vandens nutekėti. Jūsų atveju tai tinkama citata. Sėkmės pasirinkimuose ir ateityje.“, - sakė Miralda.

Jei ir jūs norite užduoti klausimą Miraldai, tai padaryti galite čia: 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų