REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Madrido „Real“ komandai niekaip nepavyksta surasti naujo trenerio, kuris sutiktų pakeisti ekipą netikėtai palikusį prancūzą Zinedine‘ą Zidane‘ą.

Madrido „Real“ komandai niekaip nepavyksta surasti naujo trenerio, kuris sutiktų pakeisti ekipą netikėtai palikusį prancūzą Zinedine‘ą Zidane‘ą.

REKLAMA

Skelbiama, jog karališkojo klubo prezidentas Florentino Perezas pasiūlymą tapti komandos treneriu buvo pateikęs jau keturiems asmenims, tačiau pasiekti susitarimo taip ir nepavyko nė su vienu iš jų.

Pranešma, jog Madrido ekipos vadovams prieš tai nepavyko susitarti su „Tottenham“ ir „Liverpool“ ekipomis dėl Mauricio Pochetino ir Jurgeno Kloppo išpirkų.

Tuo metu „Chelsea“ priklausantis Antonio Conte pats atsisakė galimybės išvykti dirbti į Madridą.

Taip pačiai pasielgė ir vienas perspektyviausių Europos trenerių Julianas Nagelsmannas, kuris kartu su mažai žinoma „Hoffenheim“ ekipa Vokietijos čempionato pirmenybėse užėmė trečiąją vietą ir iškovojo teisę žaisti UEFA Čempionų lygoje.

REKLAMA
REKLAMA

Tačiau ispanų dienraštis „Diaro Gol“ praneša, „Real“ prezidentui Florentino Perezui pagaliau pavyko surasti itin realų kandidatą užimti pasitraukusio trenerio Zinedine'o Zidane'o vietą.

REKLAMA

Anot žiniasklaidos atstovų Madrido komandos vairą greičiausiai perims buvęs klubo žaidėjas Guti, kuris jau pradėjo planuoti radikalias permainas komandoje.

Teigiama, kad vos gavęs įgaliojimus 41-erių ispanas iš karto bandys parduoti didžiausią klubo žvaigždę Cristiano Ronaldo.

Guti yra įsitikinęs, kad veteranas iš Portugalijos jau turi baigti savo karjeros etapą Madride ir jam reikia persikelti į kitą komandą.

Be to, portugalą bus siekiama parduoti ir dėl to, jog šiuo metu jis vis dar yra brangiai vertinamas žaidėjų turguje.

REKLAMA
REKLAMA

„Diaro Gol“ skelbia, jog Guti noru komandą be C.Ronaldo privalėtų palikti dar bent keturi žaidėjai, tačiau jų pavardės įvardintos nebuvo.

Guti ir C.Ronaldo Madrio „Real“ ekipos garbę kartu gynė 2009-2010 m. sezone.

Ispanas karališkojo klubo gretose debiutavo dar 1996 metais ir komandos marškinėlius vilkėjo net 15 sezonų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų