REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
77
Internautai jas gerbina: celiulitą ir viršsvorio turinčios moterys atrodo pritrenkiamai (nuotr. Instagram)

Tikriausiai kiekviena mergina sutiktų – mes iš tiesų praleidžiame per daug laiko galvodamos, kad atėjo metas ruoštis vasarai ir bikinio sezonui.

77

Tikriausiai kiekviena mergina sutiktų – mes iš tiesų praleidžiame per daug laiko galvodamos, kad atėjo metas ruoštis vasarai ir bikinio sezonui.

REKLAMA

Merginos visame pasaulyje ima atidžiau sekti kiekvieną savo kąsnį, kai kurios griebiasi sporto, tačiau net ir pasiekusios tai, ko, atrodo, troškome, vis tiek nesijaučiame laimingos.

Jei jums vis dar atrodo, kad esate nepasiruošusios vasarai, pristatome jums keletą moterų, kurios jus įkvėps vasarą pasitikti su tokiu pačiu pasitikėjimu, kaip ir jos.

Rachel Hollis

Ši moteris – tinklaraštininkė, kuri neseniai sulaukė šeimos pagausėjimo ir pasirodžiusi su bikiniu teigia, kad nereikia gėdytis nuo gimdymo likusių žymių. „Taip, mano pilvas šiuo metu subliuškęs – juk jame nešiojau vaikus! Tačiau aš vis tiek vilkiu bikinį. Tai darau todėl, kad savo kūnu didžiuojuosi, ir didžiuojuosi kiekviena po nėštumo likusia žyme“, – teigia ji.

Allison Kimmey

Ši moteris taip pat turi nemažai po gimdymo likusių žymių, kuriomis labai didžiuojasi. O jos dukrelė netgi yra tuo susižavėjusi – mergaitė įsitikinusi, kad jos blizgios ir gražios.

REKLAMA
REKLAMA

Jessica Kane

Ši tinklaraštininkė viešai pareiškė, jog dėvėti maudymosi kostiumėlį nėra drąsu – tai turėtų būti normalu. „Savo laiką rūpesčiams aš švaistau tik tada, kai galiu kažką pakeisti, todėl šiandien aš galvojau tik apie tai, kaip puikiai atrodau“, – pamilti save skatino ji.

REKLAMA

Ashley Graham

Tai – viena žymiausių moterų, kuri palaiko daugybę apvalesnių gražuolių visame pasaulyje. Būtent todėl įžymybė drąsiai savo socialinių tinklų paskyrose dalijasi ir tokiomis akimirkomis, kuriose matomas jos celiulitas.

Ash Soto

Pigmentinių dėmių turinti mergina nusprendė savo trūkumą paversti privalumu, todėl savo odą ėmė vadinti „unicorn skin“. Dabar ji nebeslepia to, ko paslėpti beveik neįmanoma, ir didžiuojasi, jog išsiskiria iš kitų.

Jessica Weber

Netekusi daugybės svorio Jessica nusprendė škvėpti ir savo socialinių tinklų sekėjus. „Vis dar mokausi mylėti savo kūną – tai kelionė, kurios neplanuoju praleisti. Taip pat nesiekiu savęs pamėgti tik tuomet, kai būsiu pasiekusi savo tikslą – rasti bendrą kalbą su savimi reikia visuomet“, – rašo ji.

REKLAMA
REKLAMA

Sassy

Sassy buvo pašalinta viena krūtis dar tada, kai jai buvo vos 12, o nuo to laiko bikinis tapo jos didžiausiu priešu. Vis dėlto moteris nusprendė per save perlipti, o taip pat ir pasimokyti iš savo klaidų, kai tiek metų bandė nuslėpti savo kūną nuo saulės.

Coco Curve

Mergina teigia, kad grožis nėra susijęs su svoriu ar makiažu: „Tai – žvilgsnis į gyvenimą ir save pačią – tokią, kokia esi.“

Jenna Benoit

Ši „Instagram“ vartotoja atskleidė visą tiesą toms, kurios savimi nepasitiki. „Kaip turėti bikinio vertą kūną? 1. Išsirinkite bikinį 2. Imkite jį vilkėti“, – savo paprastu patarimu pasidalijo ji.

Sabrina Servance

Dažnai galvojame, kad atsikračiusios svorio imsime savo mylėti, tačiau Sabrina teigia, kad taip dažniausiai nebūna.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„Numečiau svorio ir praradau save – niekuomet vėl taip sau nepadaryčiau. Dabar save myliu daug labiau, tačiau dėl to, kaip atrodau dabar, man teko nemažai pakovoti. Tikrai nesu idealus grožio standartas, ir, tikriausiai, niekuomet nebūsiu. Tačiau viskas gerai – aš tokia būti nė nenoriu. Esu sau graži tokia, kokia esu, o jei jums tai nepatinka – eikite velniop“, – drąsiai rėžė ji.

 

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų