REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Gegužės 30 horoskopas 12 zodiako ženklų:

Gegužės 30 horoskopas 12 zodiako ženklų:

REKLAMA

Avinas Niekur nerizikuokite ir pasisaugokite piktų, kerštingų asmenų. Neerzinkite vadovo naujais pasiūlymais, reikalavimais. Nieko nauja nepradėkite. Sumanymus kaupkite ir neskubėkite jų įgyvendinti.

Tauras Įsiklausykite į savo vidinį balsą ir mažiau paisykite jumis abejojančių asmenų nuomonės. Tiesa, ši diena jums nepalanki, tad nieko rimto nesiimkite, net jei būsite tikri savo teisumu.

Dvyniai Būsite linkę į viską per greitai, per karštai reaguoti, tačiau tuo tik pabloginsite situaciją. Nebūkite kategoriški, tiesmuki. Kad ir kas atsitiktų, pasistenkite šypsotis, dažniau nusijuokti: tai padės neatsakyti į provokaciją.

Vėžys Nesivelkite į ginčus su sutuoktiniu, nesiaiškinkite šeimos išlaidų kilmės ir jų neplanuokite, netinkamas laikas ir vertingam pirkiniui. Bloga diena sandoriams tvirtinti, investuoti.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas Greitai dar nereiškia gerai. Nepriimkite jokių skubotų išvadų ir sprendimų. Nesikarščiuokite dirbdami su dokumentais, kompiuteriu, su sudėtinga darbo technika, būkite atidūs jus pasiekiančiai informacijai, kitaip galite suklysti ir patirti nuostolių.

REKLAMA

Mergelė Gilinkitės į savo praeitį bei į santykius šeimoje: tik taip suvoksite dabartinių nesėkmių priežastis. Verta skirti laiko senoms klaidoms taisyti, pamirštiems ar užleistiems darbams atlikti.

Svarstyklės Stigs tiek objektyvumo, kantrybės, tiek ir galimybių veikti ar laisvų pinigų. Neįsivelkite į avantiūrą, norėdami pataisyti padėtį. Nebūkite labai griežti bei reiklūs savo vaikams.

Skorpionas Net jei nieko nenorėsite girdėti apie savo trūkumus, šiandien tai sužinosite. Nenustebkite, jei priekaištaus artimieji ar kolegos, vadovas, ges automobilis ar darbo technika, kils nenumatytų kliūčių veikloje, nesusipratimų bendraujant su žmonėmis. Laukia malonus vakaras.

REKLAMA
REKLAMA

Šaulys Pasiruoškite priešpriešai: galimos provokacijos tiek iš artimųjų – sutuoktinio, veiklos partnerių, tiek iš konkurentų, priešų. Tikėtini nemalonumai per buvusį sutuoktinį.

Ožiaragis Bus lengva prarasti savitvardą, bet įvairūs sukrėtimai padės atverti akis, suvokti, ko jums gyvenime nereikia. Taupykite jėgas, saugokite savo ramybę bei gerą nuotaiką. Aplinkybės į gera ims keistis tik vakare: tai puiki proga viešnagei.

Vandenis Būsite linkę pervertinti savas jėgas bei galimybes, ypač bendraudami su vadovybe ar žmogumi, kuriam norite padaryti įspūdį. Mažiau žadėkite. Taip pat nepasikliaukite autoritetais, įtakingais asmenimis, užsieniečiais: jie gali įklampinti į ilgalaikius rūpesčius.

Žuvys Sudėtingas laikas, kai siekiama primesti savo nuomonę, interesus, valią kitiems. Galimi nesusipratimai su tėvais, tad dabar ne laikas ieškoti teisybės. Vis dėlto vakaras bus smagesnis, ypač jei aplankysite savo bičiulius.

Šaltinis: www.vytautus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų