REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
42
„Eurovizijos“ spaudos konferencija (nuotr. tv3.lt)

Šį vakarą pirmajame „Eurovizijos“ dainų konkurso pusfinalyje pasirodė 19 dalyvių. Tarp jų – ir Lietuvos atstovė Ieva Zasimauskaitė.

42

Šį vakarą pirmajame „Eurovizijos“ dainų konkurso pusfinalyje pasirodė 19 dalyvių. Tarp jų – ir Lietuvos atstovė Ieva Zasimauskaitė.

REKLAMA

Su jautria balade „When We’re Old“ Ieva užkariavo visą Europą. Jos pasirodymo metu ne vienas sunkiai tvardė ašaras.

Vos tik pasibaigė pirmosios atrankos transliacija, šalys, patekusios į finalą, suskubo dalyvauti spaudos konferencijoje. Kartu su Ieva finale varžysis Austrija, Estija, Kipras, Izraelis, Čekija, Bulgarija, Albanija, Suomija ir Airija.

Šiandien buvo ištraukti „Eurovizijos“ burtai, kurių metu paaiškėjo, kurioje finalo dalyje pasirodys pirmojo pusfinalio nugalėtojai. Ievos pasirodymą išgirsime pirmoje dalyje.

Netikėti klausimai privertė juoktis

Sėkmingai į konkurso finalą žengusi Ieva neslėpė džiaugsmo. Plačiai besišypsodama ji atsakinėjo į žurnalistų klausimus. 

REKLAMA
REKLAMA

Konferencijos vedėjas klausė, ar pasirodymas scenoje su sutuoktiniu turėtų tapti nauja mada „Eurovizijos“ scenoje. Vis dėlto Ieva tikino, kad pasirodyti kartu su mylimu žmogumi yra nuostabus jausmas, todėl vertėtų apie tai pagalvoti.

REKLAMA

„Savo gyvenime nenoriu nieko vaidinti. Norėjau pasirodyti su savo vyru, o ne su aktoriumi. Be to, vaizdo įraše taip pat nufilmuoti mano tėvai, seneliai, draugai – nėra išgalvotų istorijų“, - sakė Ieva.

Lietuvos žiniasklaidos atstovai uždavė netikėtą klausimą – jie teiravosi, kaip surasti sau skirtą žmogų. „Su Mariumi esame jau aštuonerius metus. Žinote tą posakį, kad po trijų metų reikia arba skirtis, arba likti kartu? Normalu, jog iškyla šiokių tokių konfliktų, jie neišvengiami, tačiau svarbiausia visus sunkumus įveikti kartu. Niekada nepasiduokite, žiūrėkite į viską pozityviai“, - pasakojo I. Zasimauskaitė.

REKLAMA
REKLAMA

Jautria daina Europą užkariavusi Ieva taip pat atskleidė ir savo sėkmės paslaptį. Pasak jos, tai – tikrumas. „Gyvenime labai svarbu turėti ryšį su kitais, būti laimingu“, - teigė I. Zasimauskaitė.

Ieva jau anksčiau minėjo, kad dainuojant paskutines eilutes jai yra labai sunku nepravirkti. „Kiekvieną kartą sakau, jog tikrai neverksiu. Net kai buvo repeticijos, vos pradėjus dainuoti, būdavo labai sunku tvardytis“, - sakė ji.

Neslėpė ašarų

Vis dėlto didžiojoje scenoje ji paskutines eilutes tarė su ašaromis akyse.

Spaudos kambaryje taip pat netilo audringos ovacijos sužinojus, kad Ieva pateko į finalą. Trispalvėmis pasipuošę žurnalistai neslėpė džiaugsmo savo veiduose. 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Nors vakar, pagal lažybininkus, I. Zasimauskaitei buvo prognozuojama 23 vieta, šiandien ji pakilo į 6 vietą finale. Pergalė Alexanderiui Rybakui, kartą jau laimėjusiam „Euroviziją“, antroji vieta Kipro atstovei.

Primename, kad ketvirtadienį įvyks antrasis „Eurovizijos“ pusfinalis. Gegužės 12-ąją, šeštadienį, „Altice“ arenoje vyks dainų konkurso finalas, kurio metu paaiškės, kuri šalis kitais metais rengs „Euroviziją“. 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų