REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Akys, rankos, kojos, ausys ir kitos mūsų kūno dalys neretai išduoda ir mūsų asmeninius bruožus. Ne išimtis ir smakras. Išbandykite šį testą, kuris atskleis jūsų įgimtas savybes.

Akys, rankos, kojos, ausys ir kitos mūsų kūno dalys neretai išduoda ir mūsų asmeninius bruožus. Ne išimtis ir smakras. Išbandykite šį testą, kuris atskleis jūsų įgimtas savybes.

REKLAMA

Įdėmiai įsižiūrėkite į paveikslėlį ir pasirinkite savo smakro bruožus. Atsakymai:

1.Kvadratinės formos smakras – Žmonės su tokios formos smakrais yra laikomi labai patraukliais. Pagalvokite apie Bradą Pittą arba Angeliną Jolie. Tačiau jie taip pat gali būti ir labai užsispyrę. Jei turite kvadratinės formos smakrą, tikriausiai visada neslepiate to, ką galvojate ir aiškiai tai pasakote.

2.Trumpas ir siauras smakras – Jei turite tokio tipo smakrą, tai atskleidžia, kad esate jautresnis už kitus. Tokie žmonės turi būti tendenciją tapti patrauklūs ir ugningi savo charakteriu. Jie traukia aplinkinių dėmesį. Socialiai užmegzti santykius – jiems vieni juokai. 3.Išsikišusios formos smakras – Žmonės su tokios formos smakrais turi be galo daug energijos ir myli savo gyvenimą iš visos širdies. Jie įsitikinę, kad naujos situacijos visada yra puikios galimybės tobulėti. Tai suteikia jiems puikių vadovavimo įgūdžių, tačiau neretai tokie žmonės būna gana įkyrūs. Dažnai jie turi slaptą flirto formą, kuri padeda slapta pasiekti savo tikslų.

4.Apvalios formos smakras – Jei turite būtent šio tipo smakrą, tai byloja apie jūsų ypatingą draugiškumą. Tokie žmonės gyvenime turi nemažai pažįstamų, kuriems skiria didelį dėmesį. Esate supratingas, nuoširdus ir orientuotas į šeimą. Jūs sunkiai dirbate, tačiau sugebate ir atsipalaiduoti.

REKLAMA
REKLAMA

5.Pailgos formos smakras – Tokie žmonės yra linkę tapti meniškais ir išraiškingais. Jie taip pat yra ištikimi, rūpestingi ir nuoširdūs. Jei jūs turite tokio tipo smakrą, tai atskleidžia, kad ypatingai rūpinatės visais aplinkiniais. Žmonės mėgsta pas jus ateiti su savo problemomis, nes jūs visada turite vertingų patarimų. Tokio tipo smakro savininkai lengvai randa kalbą su visais žmonėmis.

6.Vos pastebimas, šiek tiek status smakras – Manoma, kad asmuo, turintis tokio tipo smakrą, gali būti lengviau pažeidžiamas nei kiti aplinkiniai. Tačiau tokie žmonės turi puikų kompromiso talentą ir sugeba nusileisti, kai to prireikia. Aplinkiniai juos vertina už gebėjimą prisitaikyti, atleisti ir judėti pirmyn.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų