REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
5
Traški kiniška vištiena (nuotr. 123rf.com)

Vasario 16 – kinų naujieji metai. Artėjant šiai ypatingai šventei, išbandykite vištieną, paruoštą būtent visų mėgstamu kinišku būdu. Vištiena bus ne tik traški ir sultinga, bet pagardinta ir saldžiarūgščiu padažu. 

5

Vasario 16 – kinų naujieji metai. Artėjant šiai ypatingai šventei, išbandykite vištieną, paruoštą būtent visų mėgstamu kinišku būdu. Vištiena bus ne tik traški ir sultinga, bet pagardinta ir saldžiarūgščiu padažu. 

REKLAMA

Vištienai reikės: 500 g vištienos krūtinėlės, druskos, juodųjų pipirų, 2 kiaušinių, 25 g miltų, 25 ml acto, pusės šaukštelio imbiero, pusės česnako, 2 šaukštų pomidorų padažo, vienos paprikos ir 25g trintų pomidorų, sviesto, vandens, aliejaus.

Garnyrui: ryžių

Gaminimas:

1. Supjaustykite vištienos krūtinėlę į mažus gabalėlius,

2. Pabarstykite vištieną druska, pipirais, įmuškite du kiaušinius, įberkite miltus ir sudėkite viską į dubenį, įdėkite sviesto,

3. Įberkite smulkiai pjaustytas paprikas,

4. Puode įkaitinkite aliejų ir suberkite vištieną su daržovėmis,

5. Kepkite vištieną aliejuje, kol ji paruduos,

6. Supilkite į puodą stiklinę vandens, acto, imbierą, česnaką, pomidorų padažą ir viską gerai patroškinkite apie dešimt minučių.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų