REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Šeštadienis, kad ir šaltokas, tačiau astrologų teigimu, palankus daugeliui zodiako ženklų. Tačiau keletui teks paplušėti.

Šeštadienis, kad ir šaltokas, tačiau astrologų teigimu, palankus daugeliui zodiako ženklų. Tačiau keletui teks paplušėti.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Avinas

Tai gali būti aistringa diena. Pasižymėsite kūrybingumu, geru humoro jausmu. Mintys suksis apie meilės romantiką, nuotykius. Galimas pakvietimas į šaunų renginį, pasimatymą. Sublizgėsite kokiu nors talentu.

REKLAMA

Tauras

Šiandien judėsite tarsi iš inercijos. Kai kurie planai gali krikti dėl nuo jūsų nepriklausančių priežasčių. Tačiau didesnė tikimybė, kad jūsų ramybės niekas nesutrikdys ir nieko neprarasite. O gal net kažką gausite iš slaptos avantiūros.

Dvyniai

Jausite intelektinį ir energetinį pakilimą, tik neperlenkite lazdos, nes jūsų sveikata ne geležinė. Turbūt mėginsite apie save priminti žmogui, kurio nepajėgiate pamiršti. Yra vilties, kad partnerystė atsinaujins.

REKLAMA
REKLAMA

Vėžys

Buitiška, bet konkreti diena. Tai metas, kai ryžtingas pokalbis ar veiksmas gali padėti kai ką pakeisti santykiuose su artimaisiais, mylimu žmogumi arba reikaluose, susijusiuose su nuosavybe, gyvenamąja vieta, individualia veikla.

Liūtas

Šiandien puikiai dirbs ir raumenys, ir galva. Būsite kūrybingi, romantiškai nusiteikę. Nenustygdami flirtuosite, šmaikštausite. Patinkantį žmogų galite išprovokuoti paskirti jums pasimatymą, išlieti jausmus. Itin domins sportas.

Mergelė

Peržiūrėkite savo planus, išsiaiškinkite, kas jums svarbiausia. Jei dvejojate, prioritetą teikite artimiesiems, namams. Panašu, kad jums pavyks kažkuo įtikinti šeimos narį arba pastarajam - jus. Galbūt kažkuo praturtinsite namų interjerą.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Svarstyklės

Tikėtini reikšmingi susitikimai. Panašu, kad būsite pageidaujami kiekvienoje draugijoje ir visur rasite jums pritariančių. Ši diena pažers ir neužmirštamų romantiškų akimirkų.

Skorpionas

Pasižymėsite įžvalgumu ir seksualumu. Pavyks išsiaiškinti svarbių dalykų ir iš to turėti naudos. Tačiau jei turite skolų, jums būtinai jas primins. Būkite atidesni meilės partnerio užuominoms, jei norite, kad jis nepatirtų nusivylimo.

Šaulys

Kils didelis ūpas tobulėti, keisti save ir aplinką. Bus nelengva, bet po truputį seksis judėti pirmyn tvarkant su teisėtvarka, užsienio ryšiais, kelionėmis, švietimu, kultūra, studijomis susijusius reikalus. Pravartu tartis su specialistais.

REKLAMA

Ožiaragis

Šiandien netinginiausite, tad sąžiningai atliktas darbas aplinkiniams ir jums patiems suteiks pasitenkinimą. Na, bet jei jis gana nesąžiningas, tuomet apims nervingesnė nuotaika, bus daugiau agresijos, daugiažodžiavimo.

Vandenis

Gana palanki diena įvairiems susitikimams, pokalbiams, deryboms. Pavyks suderinti darbą su malonumais ir tokiu būdu nepersidirbti. Galite gauti viliojamą pasiūlymą ar priimti gerą užsakymą. Galbūt įsitrauksite į naują laisvalaikio veiklą.

Žuvys

Šiandien sugebėsite sumaniai panaudoti patirtį bei nuojautą, siekdami neafišuojamų ar net nelegalių tikslų. Kad juos įgyvendintumėte, reikalingas tam tikrų asmenų užkulisinis palaikymas. Širdį glostys menas ir meilė.  

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų