REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Ar šiuo metu būtų neprošal savo piniginę papildyti keliomis kopiūromis? Jei taip, pristatome jums kelis pinigų pritraukimo triukus, pagerinančius jūsų finansinę padėtį.

Ar šiuo metu būtų neprošal savo piniginę papildyti keliomis kopiūromis? Jei taip, pristatome jums kelis pinigų pritraukimo triukus, pagerinančius jūsų finansinę padėtį.

REKLAMA

Stebuklinga piniginė

Jei tikrai norite, kad visą gyvenimą jums netrūktų pinigų, įsigykite rudos arba raudonos spalvos piniginę. Kadangi šių spalvų vibracijų dažniai tokie patys, kaip ir pinigų, tai padės jų niekada nepritrūkti.

Kalbant iš psichologinės pusės, raudona spalva reiškia didžiulę galią, skatina įgyvendinti savus tikslus, gerina lyderio savybes, aistrą, o gamtą atspindinti ruda spalva siejama su tobulumu, saugumo jausmu ir ramybe.

Veidrodžio galia

Į savo piniginę įdėkite nedidelį veidrodėlį. Geriausia jį paslėpti tarp banknotų, kad pastarųjų kiekis pasidaugintų.

REKLAMA
REKLAMA

Veidrodžio nelaikykite tuščioje piniginėje, kurioje nėra nei vieno banknoto, kadangi tai gali prišaukti skolas.

Mokant už prekes galvokite tai, ką reikia

Kas dedasi jūsų mintyse, kai prie prekystalio mokate už įsigytas prekes? Ar kada nors apie tai susimąstėte? Jei tuo metu, dėl to, jog atiduodate savo pinigus, jaučiatės nepatogiai, metas dideliems pokyčiams.

REKLAMA

Kaskart mokėdami už prekes parduotuvėje, už degalus degalinėje ar vaistus vaistinėje, mintyse kartokite: „Brangūs pinigai, savo toli esantiems draugams pasakykite, kad sugrįžtų pas mane po savaitės/mėnesio tris kartus didesniu kiekiu.“

Tai ištarę pamirškite, kad taip sakėte. Pinigus mokėkite nesigailėdami, nes mokėdami jus darote kitiems gerą. Ši kasdien kartojama žinutė tikrai veikia.

Išmokite kalbėti su pinigais

Jau seniai žinoma, kad pinigai – tai energija, dėl to su jais reikėtų elgtis kaip norėtumėte, kad elgtųsi su jumis. Kitaip tariant, mylėkite pinigus ir jie jums atsakys tuo pačiu, Apie pinigus ir praturtėjusius žmones kalbėkite tik gerai, nepavydėkite turtų. Pavydas ir neteisingas elgesys su pinigais yra didžiausi finansinės sėkmės priešai.

REKLAMA
REKLAMA

Radę laisvą minutę, rankose laikydami didžiausią turimą kupiūrą, papasakokite jai apie tai, kokia svarbi ji jums yra, kaip jaučiatės piniginėje turėdami daug banknotų. Su pinigais elkitės kaip su savo draugais. Šis poelgis mūsų kultūroje vis dar didelis tabu, todėl būkite tas, kuris imasi pokyčių.

Išskirtinė vaizduotės galia

Vaizduotė yra itin galinga ir efektyvi, ypač tada, kai ji naudojama tinkamai. Kiekvieną vakarą, prieš eidami miegoti, įsivaizduokite, jog vaikštote po didelę baltą pilį, kurios sienos ir grindys yra mėlynos spalvos.

Įsivaizduokite, jog einate ilgu koridoriumi, kurio gale – didžiulė salė. Joje stovi medinė skrynia su jūsų vardu. Atidarykite skrynią ir joje esančius pinigus skaičiuokite tol, kol užmigsite.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Beržo šakelės galia

Ant beržo šakelės užrašykite savo troškimą. Jei norite turėti daugiau pinigų, ant šakelės užrašykite tikslią sumą. Po to beržo šakelę padėkite ant akmens ar kitoje vietoje ir uždekite.

Užsiliepsnojus šakelei, įsivaizduokite, jog piniginėje ar banko sąskaitoje jau turite tą pinigų sumą, kurią užrašėte ant beržo. Kai šakelė sudegs, tris kartus ištarkite „ačiū“ ir pamirškite apie šį įvykį. Visata ras būdą, kaip jus apdovanoti tuo, ko prašėte.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų