REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Skubus kelininkų įspėjimas: šiose vietose situacija blogiausia

 

Ketvirtadienio rytą eismo sąlygas daug kur sunkina sniegas ir šlapdriba, įspėja Automobilių kelių direkcija.

 

9 val. duomenimis, šiaurės, rytų bei pietų Lietuvoje dėl snygio valstybinės reikšmės kelių dangos padengtos plonu šlapio sniego sluoksniu, provėžotos, slidžios. Keliuose dirba kelių priežiūros mechanizmai.

Vairuotojai prašomi atsižvelgti į sudėtingas eismo sąlygas ir rinktis saugų greitį, nedaryti staigių manevrų.

Likusiose šalies dalyje pagrindinių kelių dangos šlapios, vietomis padengtos šlapio sniego provėžomis. Mažesnio eismo intensyvumo rajoniniai keliai didžiojoje šalies dalyje provėžoti, padengti prispausto sniego sluoksniu, slidūs.

Kauno ir Šiaulių apskrityse – šlapdriba, vakarų Lietuvoje – silpnas lietus. Oro temperatūra siekia nuo 0 iki 4 laipsnių šilumos.

REKLAMA
REKLAMA

 

„Grinda“ įspėja apie eismo sąlygas Vilniuje

Sinoptikams perspėjant apie besikeičiančias oro sąlygas, Vilniaus miesto gatves prižiūrinti bendrovė „Grinda“ gatves nubarstė druskų mišiniais, kad dėl temperatūrų pokyčio ir snygio ant gatvių paviršiaus nesusiformuotų sniego ir ledo sluoksnis, o rytinio transporto srauto metu vilniečiai patirtų kuo mažiau nepatogumų. Apie 6 val. ryto gatvių dangos buvo drėgnos, padengtos druskų mišiniais ir tirpstančiu sniegu, eismo sąlygos geros. Snygiui suintensyvėjus, eismo situacija gali tapti sudėtinga. Vairuotojus raginame atsižvelgti į realias oro sąlygas, kelionės laiką planuoti su atsarga, laikytis saugaus greičio ir nedaryti staigių manevrų. Apie sudėtingesnes gatvių atkarpas prašome pranešti trumpuoju numeriu 1355.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų