REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
36
Grupė „One Direction“ (nuotr. Alloverpress.ee)

Šešerius metus pop scenoje karaliavę merginų numylėtiniai „One Direction“ vaikinai jau beveik dvejus metus kartu nebekuria.

36

Šešerius metus pop scenoje karaliavę merginų numylėtiniai „One Direction“ vaikinai jau beveik dvejus metus kartu nebekuria.

REKLAMA

Populiariausia vaikinų grupe pasaulyje tituluojama „One Direction“, kurią sudarė Harry Styles, Liam Payne, Louis Tomlinson, Zyan Malik ir Niall Horan, ilgą laiką vietos muzikos topuose neužleido kitoms grupėms. Vis dėlto nusprendę pailsėti po įtempto kūrybinio proceso bei koncertinių turų, dalis jų pasuko solinės karjeros keliu.

 

Savo karjerą kaip atskiri atlikėjai muzikiniame šou „X Faktorius“ pradėję vaikinai buvo sujungti į grupę, kuri sulaukė išskirtinio dėmesio ir sėkmės didžiojoje scenoje.

2016-aisiais pailsėti nusprendę jaunuoliai atostogauja jau beveik dvejus metus, tačiau ką jie iš tiesų veikia ir kaip atrodo šiandien?

REKLAMA
REKLAMA

Zayn Malik (25) dar 2015-aisiais paliko grupę, sakydamas, kad nesutapo jų muzikinis skonis. Vaikinas kopia solinės karjeros laiptais,

Harry Styles (24) po išsiskyrimo pradėjo aktoriaus karjerą, ne kartą pasirodė televizijos laidose bei nusikirpo savo ilgai augintus plaukus.

REKLAMA

Liam Payne (24) ilgą laiką dirbo su savo soliniu albumu, daug sportavo, taip pat surado savo gyvenimo moterį – atlikėją Cheryl, kuri jam pagimdė pirmagimį.

Louis Tomlinson (25) kaip ir jo draugas, kolega Liam, susilaukė atžalos. Taip pat vaikinas išbandė ir kitą barikadų pusę – buvo teisėju laidoje „Amerikos talentai“. Vis dėlto vaikino gyvenime buvo ne tik smagių karjeros vingių, tačiau taip pat ir baisių išgyvenimų – kovodama su kraujo vėžiu mirė jo motina.

Niall Horan (24) sekdamas kitų garsenybių pavyzdžiu, nusipirko namus Los Andžele. Vaikinas muzikinės karjeros tiek, kiek kiti, nepuoselėja – ilgą laiką keliavo po Australiją ir Aziją, užmezgė daug draugystės ryšių su žinomais žmonėmis.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų